Реклама

🕹 Українські кіберспортсмени Navi перемогли на міжнародному турнірі по CS:GO

Natus Vincere стали переможцями турніру IEM Katowice, обігравши в фіналі G2 з рахунком 3:0.
Čytaty latynkoju
🕹 Українські кіберспортсмени Navi перемогли на міжнародному турнірі по CS:GO
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🕹 Українські кіберспортсмени Navi перемогли на міжнародному турнірі по CS:GO
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Natus Vincere стали переможцями турніру IEM Katowice, обігравши в фіналі G2 з рахунком 3:0.

Перемога Navi

Турнір IEM Katowice з Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) проходив у Польщі з 24 лютого до 1 березня. Протягом чемпіонату брало участь багато команд зі всього світу.

Українська команда зустрілась у фіналі з французькою командою G2 Esports.

Матч пройшов у три турніри, зіграли на таких картах: Nuke, Dust2, Mirage. Navi перемогли з рахунком 3:0.

За перемогу Navi заробили 250 тисяч доларів. G2 посіли друге місце і заробили 100 тисяч. Третє місце зайняла данська команда Astralis і отримала 40 тисяч.

Олександр Костильов, «s1mple», з української команди отримав звання MVP (Most Valuable Player) і став кращим гравцем турніру за загальною кількістю вбивств і інших ключових показників цієї дисципліни.

IEM Katowice 2020

У турнірі брало участь 16 найсильніших команд світу, які були розділені на дві групи по 8 учасників. З кожної групи переможець переходив безпосередньо до півфіналу, а команди, що зайняли другі і треті місця, потрапляли до 1/4 фіналу.

Поєдинки проходили за швейцарським форматом, тобто були матчі між сильними і слабкими колективами, а також рівними суперниками. Всі ігри групували відповідно до рейтингу команд.

Цьогорічний призовий фонд склав 500 тисяч доларів, а також переможець отримав титул чемпіона серії ESL Pro Tour Masters Championship.

Кіберспорт в Україні

2018 року у Дніпрі з’явилась перша Федерація кіберспорту України.

Федерація кіберспорту — це всеукраїнська організація, створена з метою підтримки індустрії кіберспорту в Україні і тих, хто хоче реалізувати себе в цій сфері. У планах Федерації створення трьох всеукраїнських ліг — студентської, учнівської та напівпрофесійної.

Також одна з цілей — створення повноцінної інфраструктури на всій території України, куди буде входити власний інтернет-ресурс, зі своєю соціальною мережею, рейтингами гравців і команд.

Окрім цього планують проведення щорічних всеукраїнських ліг та створення академії і школи для майбутніх професіоналів.

Також ми раніше писали?️ Кіберспортивні федерації України: як розвивається esports на національному рівні про кіберспортивні федерації України.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...