Реклама

✍️ У Києві з’явився офіс Reddit. Компанія шукає розробників

Співробітники працюватимуть у підрозділі Special Projects, яке займається новими можливостями платформи.
Čytaty latynkoju
✍️ У Києві з’явився офіс Reddit. Компанія шукає розробників
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. ✍️ У Києві з’явився офіс Reddit. Компанія шукає розробників
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Співробітники працюватимуть у підрозділі Special Projects, яке займається новими можливостями платформи.

Що таке Reddit?

Reddit — це одна з найпопулярніших у світі платформ для спілкування, хоча не така популярна в Україні. Портал ділиться на «сабреддіти» (тематичні розділи), в яких користувачі розпочинають теми (треди) і обговорюють там новини, події та діляться власним досвідом. Люди можуть голосувати за чи проти коментарів, збільшуючи чи зменшуючи їхній рейтинг — від цього залежить рейтинг самих коментарів та їхніх авторів.

За даними Similarweb, Reddit відвідує трохи менш, ніж 1,5 мільярда користувачів щомісяця. Завдяки такій популярності та відносній анонімності, Reddit неодноразово ставав джерелом різного роду витоків зі «внутрішньої кухні» корпорацій, урядів та закритих спільнот.

Серед легендарних тредів Reddit:

Ще на Reddit дуже часто відбуваються сесії «питання-відповідь» зі знаменитостями. Так, на питання користувачів платформи відповідали Білл Ґейтс, президент США Барак Обама, відомий учений і популяризатор науки Ніл деҐрасс Тайсон, співачка Мадонна та багато інших.

Також часто на питання користувачів погоджуються відповідати люди, які мають незвичні здібності, особливості чи знання або переживали якийсь унікальний досвід. Наприклад, Пітер Мур — людина, яку найдовше утримували заручником в Іраку, колишня учасниця релігійного культу, Кларенс Гаррісон та Роберт Кларк — люди, які провели у в’язниці 42 роки за злочини, які не здійснювали, а ще — хлопець з двома пенісами та дівчина з двома вагінами (обережно перед відкриттям цих посилань).

Київський офіс Reddit

Офіс знаходиться у коворкінгу «Креативний Квартал» у БЦ «Гуллівер» у центрі столиці. Там поки лише двоє працівників, але вже скоро розпочнеться набір нових працівників. Про це повідомляє портал AIN.ua.

Наразі до офісу Reddit шукають бек-енд та фронт-енд розробників — вакансії розміщені на порталі DOU.

Нашу команду швидше можна порівняти зі стартапом, або навіть краще з космічною програмою США. Ми займаємося експериментальними технологіями і продуктами. Компанія інвестує в нас багато ресурсів і у нас є можливість наймати кращих людей

Павло Грозян, senior user experience designer в Reddit

Компанія поки не розкриває, над чим саме працюватиме київський офіс. Проте, Павло Грозян зазначає, що їм було б цікаво розповісти українцям про те, що таке Reddit — чому це не лише сховище гіфок із котиками. Журналісти порталу AIN.ua припускають, що український підрозділ може брати участь в перекладі платформи на українську мову.

Україна на Reddit

Попри те, що за межами англомовного світу, в тому числі, в Україні Reddit не є дуже популярним, нашій країні присвячено, щонайменше, три сабреддіти:

англомовний r/Ukraine

україномовний r/Ukraina

англомовний r/UkrainianConflict — про військову агресію РФ на Донбасі та в Криму

Читайте також про реєстрацію ФОПів на платформі «Дія»? Держава у смартфоні: на платформі «Дія» розпочався бета-тест електронного кабінета — бета-тестування вже розпочалося.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...