Реклама

📲 Google I/O 2020: що очікувати на конференції та яким буде Android 11

Що нового у новій ОС та чого можна очікувати на конференції Google I/O 2020

Čytaty latynkoju
📲 Google I/O 2020: що очікувати на конференції та яким буде Android 11
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📲 Google I/O 2020: що очікувати на конференції та яким буде Android 11
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Що нового у новій ОС та чого можна очікувати на конференції Google I/O 2020

Компанія додала спеціальну попередню версію для розробників у лютому і вже зараз ми можемо побачити нові функції, такі як: 5G, машинне навчання, пристосування до складних дисплеїв та декілька нових інших особливостей. 

Це найперший реліз бета версії ОС.

Які нові особливості Android 11?

Google заявляє що було проведено багато роботи над покращенням підключення у новій операційної системи, тому користувачі зможуть відчути усі можливості 5G.

Вдосконалення для обміну повідомленнями

 Розробники зробили багато покращень процес обміну повідомленнями:

  • Bubbles — це функція, схожа на ту, яку Facebook користується вже роками за допомогою програми Messenger. Bubbles чату в Android 11 приховуватимуть ваші постійні розмови в маленьких віджетах збоку екрана. Ви можете переміщати їх як вам зручно, а натискання на них відкриє конкретний діалог. Ця функція буде доступна для всіх застосунків.

  • Android 11 представляє окремий блок:, де будуть зібрані все сповіщення з ваших месенджерів, це дає миттєвий доступ до будь-яких поточних розмов. Також через сповіщення вже можна буде додавати файли до бесіди, зображення та різні додатки.

Покращення безпеки та приватності

Однією з найважливіших особливостей Android 10 було оновлене управління дозволами застосунків, і це те, на чому Google знову зосереджується на Android 11. Зокрема, тепер ви можете надавати застосункам певні дозволи лише на один раз.

Ця можливість буде доступною до місцеперебування, мікрофона та камери. 

Щойно ви закрили застосунок, дозволи скасовуються і наступного разу потрібно дати дозвіл ще раз, коли ви користуєтесь ним.

Вимкнення вібрації під час використання камери

Напевно з кожним було таке, коли ви робите чудове фото або знімаєте відео і вам приходить на телефон сповіщення з вібрацією, що дуже заважає. 

У новому оновлені Android 11 вимикає вібрація буде вимкнена завжди, коли відкрита камера. 

Іншими словами, можна знімати без жодних відволікань.

Запис екрану

У Google вже була можливість запису екрану в бета-версії Android 10, але вона не дійшла до релізу. Запис екрану повернувся і на цей раз має цілком придатний для роботи вигляд.

Ця функція знаходиться у швидкому доступі серед інших віджетів, тому ви можете у будь-який момент записати відео вашого екрану за потреби.

Інші нововведення

Автоматизований темний режим, з ручним налаштуванням.

  • Управління Motion Sense для Pixel 4 для відтворення або паузи музики за допомогою жестів
  • Налаштування «сенсорної чутливості екрану» для Pixel 4
  • Можливість закріплення програм у переселеннях
  •  Увімкнення режиму літака більше не відключає аудіоз’єднання Bluetooth

Очікується, що нова операційна система буде презентована для загального користування у травні місяці, на конференції для розробників Google I/O 2020.

Коли відбудеться Google I/O 2020 і що очікувати?

Щорічна конференція для розробників Google I/O відбудеться з 12 по 14 травня у штаб-квартирі компанії у Маунтін-В’ю, Каліфорнія.

Нові телефони

Минулого року Google представив Pixel 3a та Pixel 3a XL. Цього року очікуется, що компанія представить наступну модель — Pixel 4а.

Останні чутки про кодові імена смартфонів, знайдені в застосунках Google, свідчать про те, що компанія може випустити принаймні два нові телефони середнього класу цього року.

Wear OS

Wear OS, яку використовують для носимої електорніки, залишається без значних оновлень після релізу Wear OS 2 в серпні 2018 року, але якщо Google збирається випустити нове велике оновлення, то I/O є очевидним місцем для презентації.

Також, вже проятгом багатьох років ходять чутки про годинник Google Pixel Watch. Цілком імовірно що на Google I/O ми можемо побачити більше ніж просто оновлення Wear OS, а навіть перший власний смарт-годник від Гугл.

Google Assistant

Google постійно працює над покращенням Assistant. І на I/O 2019 було представлено технологію, яка робить Google Assistant швидшим, а також режим для водіхв.

Очікується, що буде оголошено більше нових функцій та вдосконалень — таких, як заплановані дії та функції швидкого набору.

Також ми раніше писали?Android 11 отримає функцію Mobile ID — документи замінять смартфоном про те, що Android 11 отримає функцію Mobile ID

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...