Реклама

📱 Samsung показала складений смартфон Galaxy Z Flip зі гнучким екраном

Головна особливість Galaxy Z Flip — складений навпіл гнучкий екран. Смартфон можна розкрити на 90 градусів та використовувати його в такому режимі для зйомки фото і відео
Čytaty latynkoju
📱 Samsung показала складений смартфон Galaxy Z Flip зі гнучким екраном
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📱 Samsung показала складений смартфон Galaxy Z Flip зі гнучким екраном
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Головна особливість Galaxy Z Flip — складений навпіл гнучкий екран. Смартфон можна розкрити на 90 градусів та використовувати його в такому режимі для зйомки фото і відео

На 92 церемонії вручення премії «Оскар» Samsung показала рекламний ролик складеного смартфона зі гнучким екраном. Модель під назвою Galaxy Z Flip мають представити 11 лютого.

Як виглядатиме

Головна особливість Galaxy Z Flip — складений навпіл гнучкий екран. Смартфон можна розкрити на 90 градусів та використовувати його в такому режимі для зйомки фото і відео без штатива, відеодзвінків або перегляду відеозаписів.

На зовнішній стороні смартфона є дисплей, де буде показуватися інформація про вхідні дзвінки.

Характеристики

Технічні параметри Galaxy Z Flip поки не анонсовані, але про них можна дізнатися за численними чутками. У смартфоні використовується складаний екран з матрицею Super AMOLED з діагоналлю 6,7 дюйма та роздільною здатністю Full HD.

Крім цього, наявний процесор Snapdragon 855 Plus, 8 ГБ оперативної пам’яті, 256 ГБ постійної пам’яті, основна камера з двома 12 МП сенсорами, 10 МП фронтальна камера та акумулятор з місткістю 3300 мАгод.

Вартість

За чутками, Galaxy Z Flip планують продавати за €1500 у Європі та за $1500 в США.

Galaxy Fold

У лютому минулого року Samsung представила складений смартфон Galaxy Fold, який працює у двох режимах. За «телефонний» відповідає екран діагоналлю 4,6 дюйма з роздільною здатністю 1960×840 пікселів. Основний екран: 7,3 дюйма з роздільною здатністю 2152×1536 пікселів.

Товщина залежить від режиму використання. Складений Galaxy Fold — 17 мм, розкритий — 6,9 мм.

Galaxy Fold містить процесор Snapdragon 855, 12 ГБ оперативної та 512 ГБ постійної пам’яті, а також дві батареї зі сукупною місткістю 4380 мАгод.

В Україні Galaxy Fold можна придбати за ціною 56 999 грн у срібному та чорному кольорах

Razr

Раніше Motorola представила смартфон Razr зі сенсорним гнучким екраном розміром 6,2 дюйма. На зовнішній стороні смартфона є ще один сенсорний 2,7-дюймовий OLED-дисплей, який Motorola називає Quick View. На нього можна виводити повідомлення, елементи управління музикою та режим селфі-камери.

Для захисту від подряпин та води на екрани нанесли спеціальне покриття. Також Motorola додатково закрила краї смартфона, щоб запобігти попаданню сміття. Пристрій працює на Android 9, а також розробники додали режим імітації інтерфейсу оригінального Razr V3, випущеного в 2004 році.

Вартість Razr складає $1499.

Дивіться також офіційні рендери Samsung Galaxy S20?Опублікували офіційні рендери Samsung Galaxy S20: кольори та характеристики: кольори та характеристики. Також Samsung показала? Samsung показала «штучних людей» Neon — реалістичні віртуальні аватари «штучних людей» Neon — реалістичні віртуальні аватари.

? Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...