Реклама

🤖 Reuters та Synthesia створили прототип для випуску автоматизованих новинних відео на основі ШІ

Завдяки використанню технології Deepfakes, репортажі Reuters генеруватимуться автоматично у режимі реального часу
Čytaty latynkoju
🤖 Reuters та Synthesia створили прототип для випуску автоматизованих новинних відео на основі ШІ
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤖 Reuters та Synthesia створили прототип для випуску автоматизованих новинних відео на основі ШІ
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Завдяки використанню технології Deepfakes, репортажі Reuters генеруватимуться автоматично у режимі реального часу

Міжнародна новинна компанія Reuters разом зі стартапом Synthesia, що спеціалізується на штучному інтелекті, представили спільний проєкт, в якому вони розробляють нову технологію випуску новин та інформації.

Завдяки поєднанню попередньо записаних кадрів з ведучим новин, актуальних фото та текстових даних, відеорепортажі створюватимуться автоматично. Це дозволить журналістам оперативно випускати, персоналізувати та розповсюджувати новини.

Наразі автоматизована система знаходиться на стадії прототипу, але вже вміє генерувати футбольні репортажі у режимі реального часу. Для Reuters використання ШІ для оптимізації роботи не є новим — вони застосовують його для збору актуальних даних та створення текстових новин про різні спортивні події.

Reuters

Як працює

Алгоритм об’єднує фотозйомки з матчів у режимі реального часу з похвилинною передачею звітності Reuters про перебіг гри та генерує сценарій для репортажу. Після цього, заздалегідь записане відео з ведучим у кадрі за допомогою технології, схожої на Deepfakes, перетворюється на справжній відеорепортаж.

Reuters

На що це вплине

Ця інновація дозволить медіакомпаніям значно розширити кількість інформаційного контенту та пришвидшити випуск новин. Також це вплине на доступність інформації по всьому світу, адже технологія допоможе значно зменшити витрати на створення репортажів і публікувати нові матеріали про важливі події без будь-якої затримки.

Читайте також про те, що Amazon представила? Amazon представила сервіс синтезу персональної мови: послухайте засновника KFC сервіс синтезу персональної мови: послухайте засновника KFC.

? Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...