Реклама

Для чого потрібний бензиновий генератор

Позапланові відключення електроенергії можуть надовго зруйнувати всі плани подивитись фільм та пограти в Xbox з друзями, а компанія може навіть понести матеріальні втрати за затримку здачі проекту. Але завжди можна знайти вихід з подібних ситуацій. 
Čytaty latynkoju
Для чого потрібний бензиновий генератор
  1. Головна
  2. Новини
  3. Для чого потрібний бензиновий генератор
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Позапланові відключення електроенергії можуть надовго зруйнувати всі плани подивитись фільм та пограти в Xbox з друзями, а компанія може навіть понести матеріальні втрати за затримку здачі проекту. Але завжди можна знайти вихід з подібних ситуацій. 

Для вас це бензиновий генератор! Це пристрій працює на паливі та перетворює механічну енергію, отриману в результаті згоряння бензину в двигуні, в електричний струм. Маючи під рукою додаткове джерело електрики, ви назавжди забудете про зірвані проекти і зіпсовані плани.

Де особливо потрібен генератор?

  • У невеликих містах та селах, де часто зустрічаються перебої з електрикою. Якщо у вас на дачі регулярно вибиває пробки, або комунікації в заміському котеджі залишають бажати кращого, варто придбати для підстраховки бензинову електростанцію.
  • На підприємствах, заводах, фірмах, де неможлива робота без енергопостачання. Якщо ваші співробітники в черговий раз провалили дедлайн через вимкнені комп’ютери, або не вдалося вчасно закінчити партію товару для великого замовника, ви розумієте — краще раз витратитися на генератор, ніж регулярно терпіти збитки. 
  • У місцях, де електрики немає апріорі, а воно дуже потрібно. Наприклад, ви — бригада будівельників, які проводять обробку будинку в тільки побудованому селищі без працюючих комунікацій, або любитель відпочити в наметі з комфортом – чайником, мікрохвильовкою, музичними колонками.

Висновок: якщо відключення електрики істотно псує ваше життя, тоді вам 100% потрібна своя власна міні електростанція.

Переваги бензинових генераторів

Станції, що працюють на бензині, набагато популярніші газових і дизельних моделей завдяки низці переваг:

  • не багато важать, займають мінімум місця, завдяки чому їх легко переносити з місця на місце без сторонньої допомоги і розміщувати навіть в маленьких будівлях;
  • споживають мало пального, завдяки чому витрати на отримання електрики не б’ють по кишені;
  • практично не шумлять, чим самим не відволікають від робочого процесу, а управління спрощено до мінімуму;
  • екологічні, не забруднюють навколишнє середовище. 

Важливо знати: бензинові генератори призначені для короткочасного використання, і не можуть служити постійним джерелом електрики. Це скоріше недорогий і корисний помічник на випадок аварійних ситуацій. Якщо вам потрібна станція для постійної експлуатації, віддайте перевагу дизельним моделям.

Секрети по вибору 

Щоб не помилитися з покупкою, запам’ятайте наступні лайфхаки:

  • Зверніть увагу на потужність. Чим вищий цей показник, тим довше пропрацюватиме електростанція, але і ціна її буде вища. Для періодичної експлуатації досить варіантів на 10-15 кВт — немає сенсу переплачувати за щось потужніше. 
  • Більшість моделей розрахована на подачу струму 220В. Якщо у вас на підприємстві використовується 380В, шукайте трифазні генератори.
  • Віддайте перевагу електростанціям з електростартом: їх найзручніше запускати і можна заздалегідь коригувати бажаний час роботи.
  • Здійснюйте покупку в перевірених магазинах. Наприклад, на сайті Алло представлені десятки популярних бензинових генераторів відомих брендів за низькими цінами. 

Вдалих покупок!

Share
Написати коментар
loading...