Реклама

🎨 Конкурс молодих митців OBJECTS ART PRIZE 2020: Open Call

Переможця очікує виставка у Берлінській галереї. Прийом заявок уже розпочався
Čytaty latynkoju
🎨 Конкурс молодих митців OBJECTS ART PRIZE 2020: Open Call
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🎨 Конкурс молодих митців OBJECTS ART PRIZE 2020: Open Call
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Переможця очікує виставка у Берлінській галереї. Прийом заявок уже розпочався

1-го лютого розпочався прийом заявок на OBJECTS art prize 2020 – спільний проект U:Curators та Національного музею «Київська картинна галерея», що підтримує молодих митців у їхньому творчому становленні, надає їм можливість заявити про себе та допомагає у просуванні на арт-ринку.

Фіналісти цьогорічної премії візьмуть участь у груповій виставці в Мистецькому центрі «Шоколадний будинок», троє обраних фіналістів отримають грошову винагороду, а на переможця чекатиме ще одна виставка – персональна.

П’ять відібраних учасників також отримають спеціальну нагороду – договір співпраці з U:CURATORS, що відкриє їм дорогу на міжнародну арт-арену. А митець, чиї роботи журі оцінить найвище – отримає співпрацю з Німецькими партнерами та проведення виставки в Берлінській галереї.

Конкурсні роботи буде оцінювати професійне експертне журі, до складу якого увійшли художники, архітектори, дизайнери та відомі куратори.

Торішній OBJECTS contemporary art prize 2019 зібрав понад 300 заявок з 52 міст України. А в жовтні 2019 року, в галереї Art and Talking в Берліні, відбулась персональна виставка переможця – Юрія Денисенкова.

     Iuriy Denisenkov, Bright Light, oil, canvas

Ти можеш взяти участь у OBJECTS art prize 2020 якщо ти громадянин України віком від 18 до 35 років, і займаєшся живописом, графікою чи скульптурою. Тема та техніка виконання робіт – вільні.

Прийом заявок: 1.02.2020 – 1.03.2020
Виставка фіналістів: 21.03.2020 – 28.03.2020

Участь безкоштовна

Ознайомитись з вимогами до претендентів та робіт, а також подати заявку на участь в конкурсі молодих художників України можна за посиланням.

Share
Написати коментар
loading...