Реклама

🎧 Слухайте довгоочікувану пісню «Вільна каса» від Jerry Heil

Композиція «Вільна каса» стане головним синглом майбутнього альбому Jerry Heil #Я_ЯНА, який вийде на You-Tube каналі співачки вже 27 вересня.
Čytaty latynkoju
🎧 Слухайте довгоочікувану пісню «Вільна каса» від Jerry Heil
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🎧 Слухайте довгоочікувану пісню «Вільна каса» від Jerry Heil
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Композиція «Вільна каса» стане головним синглом майбутнього альбому Jerry Heil #Я_ЯНА, який вийде на You-Tube каналі співачки вже 27 вересня.

Jerry Heil випустила нову пісню «Вільна каса», у якій продовжує супермаркетну сагу пісні «Охрана отмєна», де людські стосунки метафорично розкриваються в побутових ситуаціях з їжею.

Пісню «Вільна каса» фанати чекали ще влітку, коли Jerry Heil виклала шматок треку у свій Instagram.

? Відео

? Про пісню

У трек я вклала декілька основних меседжів. По-перше, іронічне ставлення до побуту, адже не існує нічого серйозного, тож єдиний правильний варіант дій в разі виникнення проблемної ситуації – висміяти її.

По-друге, «люби мене дрищем і люби жиробасом» – прохання дівчини, головної героїні тексту, до хлопця побачити за зовнішньою оболонкою її душу, а не оцінювати «по обгортці». А також, висміювання застарілих традицій і рамок, що змушують почуватися неповноцінно: ніби є певний вік, до якого потрібно одружитися і народити

Jerry Heil

вільна каса

Пісню можна послухати на Deezer, Spotify.

Композиція стане головним синглом майбутнього альбому #Я_ЯНА, який вийде на You-Tube каналі співачки вже 27 вересня.

? Про Jerry Heil

У 2012 році почала знімати відео на Youtube, де переспівувала пісні відомих українських та закордонних виконавців: «Океан Ельзи», The Hardkiss, Twenty One Pilots, Imagine Dragons та інших. На початку 2019 року Jerry Heil опублікувала пісню #ОХРАНА_ОТМЄНА, яка набрала обертів у соцмережах та стала вірусною.

Слухайте також «Колискову для ворога? Стасік представила кліп на нову пісню «Колискова для ворога» – дивіться» – нова пісня Стасік.

Share
Написати коментар
loading...