Реклама

🎮 Overwatch на Switch, продовження Deadly Premonition та нова Xenoblade Chronicles: анонси Nintendo Direct

Повне видання Divinity: Original Sin 2 на Switch та дебют випуску Return of the Obra Dinn на консолі. А ще більше десятка ігор зі SNET будуть доступні передплатникам вже 5 вересня. Читайте більше про головні анонси з Nintendo Direct.
Čytaty latynkoju
🎮 Overwatch на Switch, продовження Deadly Premonition та нова Xenoblade Chronicles: анонси Nintendo Direct
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🎮 Overwatch на Switch, продовження Deadly Premonition та нова Xenoblade Chronicles: анонси Nintendo Direct
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Повне видання Divinity: Original Sin 2 на Switch та дебют випуску Return of the Obra Dinn на консолі. А ще більше десятка ігор зі SNET будуть доступні передплатникам вже 5 вересня. Читайте більше про головні анонси з Nintendo Direct.

Nintendo провів довгоочікувану презентацію, де представив нові ігри для консолі Switch та розповів деталі про майбутні релізи.

? Overwatch

Онлайн-шутер від Blizzard вийде на Switch 15 жовтня.

У грі буде весь контент, який вийшов на інших платформах, а також управління за допомогою гіроскопа.

? Return of the Obra Dinn

Детектив від автора Papers, Please вийде на гібридній консолі восени 2019 року. Випуск ознаменує дебют гри на консолі, оскільки раніше вона була випущена лише для платформ Windows PC та Mac. Сюрреалістичний монохромний стиль та унікальна механіка подорожей у часі роблять її однією з найчарівніших головоломок за останній час.

? Deadly Premonition 2: A Blessing In Disguise

Одним з головних сюрпризів презентації Nintendo Direct став офіційний анонс продовження культового містичного хоррора Deadly Premonition від геймдизайнера Хідетака «Swery65» Суехіро.

Гра представить нового головного героя у виконанні агента ФБР Алії Девіс. Вона йде за слідом серійного вбивці з Бостона, розплутуючи справу, пов’язану з історією 14-річної давнини, у якій брав участь інший агент ФБР Френсіс Йорк Морган – протагоніст оригінальної Deadly Premonition. У продовженні геймери візьмуть на себе управління відразу обома персонажами, долі яких почнуть переплітатися між собою.

Перша частина вже доступна для купівлі.

✅ Xenoblade Chronicles

Гра, створена студією Monolith Soft і випущена на консолі Wii в 2010 році, отримає розширене перевидання для Nintendo Switch. Персонажі отримали нові моделі та особи. Також автори, ймовірно, змогли реалізувати в Xenoblade Chronicles: Definitive Edition багато ідей, від яких довелося відмовитися під час виробництва оригіналу.

Перша гра досі залишається грою з найвищим середнім балом в історії студії Monolith Soft на Metacritic. Журналісти оцінили проєкт на 92/100.

?️ Divinity: Original Sin 2

Повне видання RPG від Larian з усіма доповненнями вже у наявності в магазині eShop.

Як тільки ви купите та завантажите Divinity: Original Sin II, у вас запитають, чи хочете ви приєднатися до Steam. Якщо ви погодитеся, гра автоматично підхопить ваші збереження зі хмари Steam і перенесе їх на Switch. Як тільки ви закінчите грати, вона завантажить збереження назад в хмару. Вам потрібно буде лише приєднатися до Інтернету та сервісу Nintendo Switch Online.

?️ Ігри для SNES в Nintendo Switch Online

Більше десятка ігор з класичної консолі будуть доступні передплатникам вже 5 вересня.

nintendo

Також у продаж надійдуть SNES-контролери для Switch – кожен буде коштувати $29,99.

switch

Читайте також про те, що Mario Kart Tour вийде?️ Mario Kart Tour вийде на Android та iOS 25 вересня на Android та iOS 25 вересня.

Share
Написати коментар
loading...