Реклама

💻 Lenovo представила в Україні ноутбуки ThinkBook та ThinkPad для нового покоління працівників

Новинка ThinkBook та оновлені ThinkPad працюють на базі процесорів Intel Core i7 8-го покоління (у максимальній конфігурації) з операційною системою Windows 10 Pro.
Čytaty latynkoju
💻 Lenovo представила в Україні ноутбуки ThinkBook та ThinkPad для нового покоління працівників
  1. Головна
  2. Техно
  3. 💻 Lenovo представила в Україні ноутбуки ThinkBook та ThinkPad для нового покоління працівників
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Новинка ThinkBook та оновлені ThinkPad працюють на базі процесорів Intel Core i7 8-го покоління (у максимальній конфігурації) з операційною системою Windows 10 Pro.

Компанія Lenovo представила на українському ринку ноутбук ThinkBook для нового покоління працівників та масштабне оновлення лінійки ThinkPad.

lenovo

«Працівники очікують від компанії стильного та потужного ноутбука для роботи. Водночас компанії бажають захищений пристрій, який має низьку сукупну вартість володіння. ThinkBook поєднав досвід Lenovo в інженерних розробках та рішення безпеки, які раніше були доступні лише в ноутбуках бренду ThinkPad», – розповідає Тарас Джамалов, генеральний директор Lenovo в Україні.

Про ноутбуки

Новинки працюють на базі процесорів Intel Core i7 8-го покоління (у максимальній конфігурації) з операційною системою Windows 10 Pro. Рішення ThinkShield забезпечує комплексну безпеку пристроїв.

Для надійного захисту даних бізнесу в ноутбуках опційно передбачені IR-камери, механічні шторки камери ThinkShutter,  сканери відбитків пальців. Завдяки новій технології Privacy Guard користувач може бути впевнений, що ніхто не побачить через його плече інформацію на екрані комп’ютера. Для швидкої зарядки ноутбуків батареї підтримують технологію Rapid Charge, що дозволяє поповнити заряд до 80% за одну годину.

ThinkBook

ThinkBook має алюмінієвий корпус. Функція Modern Standby виводить ноутбук зі сплячого режиму менш ніж за півсекунди та дозволяє слухати музику у режимі очікування. Розпізнавання відбитка пальців дозволяє входити в систему простим дотиком, як на смартфоні. ThinkBook працює на базі процесорів Intel Core 8-го покоління (до i7-8565U). Користувачам доступні варіанти з 16 ГБ оперативної пам’яті в максимальній конфігурації і накопичувачем SSD для швидкої роботи системи до 512 ГБ.

thinkbook

ThinkBook

До комп’ютера можна приєднати до 2 незалежних додаткових моніторів з максимальною роздільною здатністю 4К (3840х2160 пікселів). Ноутбуки можуть розкриватися на 180 градусів, щоб ними було зручно користуватися для колективної роботи над проектами та в комфортних домашніх умовах.

Комп’ютер оптимізований для роботи зі Skype: мікрофони отримали сертифікат Skype for Business. Виділені гарячі клавіші істотно спрощують дзвінки: наприклад, одна клавіша може використовуватися для відповіді на дзвінок, а інша для закінчення виклику.

ThinkPad X390 і ThinkPad X390 YOGA

Ноутбуки ThinkPad X390 і ThinkPad X390 YOGA – мобільні та легкі 13,3-дюймові бізнес-ноутбуки, що відрізняються компактністю 12-дюймових корпусів. Об’єм оперативної пам’яті ThinkPad X390 – до 32 ГБ в залежності від конфігурації, а ThinkPad X390 YOGA – до 16 ГБ. Моделі можуть бути оснащені накопичувачами SSD PCIe місткістю до 1 ТБ.

Thinkpad

Рамки дисплея ThinkPad X390 стали тоншими на 50% в порівнянні з попередньою моделлю (Х280). Його вага – лише 1,22 кг при товщині 16,5 мм. Комп’ютер здатний залишатися в автономному режимі до 17,6 години. ThinkPad X390 оснащений сучасними засобами зв’язку та інструментами для безпечної роботи з даними.

lenovo

ThinkPad X390 YOGA

ThinkPad X390 YOGA розкривається на 360 градусів. Він володіє всіма перевагами неконвертованої моделі, але на додаток комплектується цифровим пером, слот для якого розташований у корпусі комп’ютера. Час автономної роботи складає до 14,5 годин.

ThinkPad T490, ThinkPad T590 та ThinkPad T490s

Модель ThinkPad T490s – елегантний ноутбук, який надає користувачам баланс продуктивності та компактності. Він оснащений оперативною пам’яттю об’ємом до 32 ГБ та вбудованим накопичувачем SSD PCIe місткістю до 1ТБ в залежності від конфігурації. Рамки екрану і товщина зменшилися на 11% і 13% відповідно, в порівнянні з попередньою моделлю (T480s).

Головна перевага ThinkPad T490s – мобільність. Товщина моделі – від 16,1 мм, а вага – від 1,27 кг. Автономність ThinkPad T490s складає понад 20 годин з енергоефективною матрицею Low Power.

Thinkpad

ThinkPad T490S

Ноутбук ThinkPad T490 – надійний робочий інструмент на кожен день, що зберіг переваги минулого покоління, ставши ще тоншим (17,9 мм) та легшим (1,46 кг). Модель оснащена накопичувачем SSD PCIe місткістю до 1ТБ залежно від конфігурації. У моделі ThinkPad T490 є можливість розширення оперативної пам’яті до 48 ГБ. Ноутбук поставляється з інтегрованою відеокартою Intel UHD Graphics 620, але також доступні конфігурації з NVIDIA GeForce MX250. Ноутбук здатний працювати до 16 годин в автономному режимі.

thinkbook

ThinkPad T490

Ноутбук ThinkPad T590 поєднує потужність та компактність. Модель доступна з накопичувачем SSD PCIe місткістю до 1ТБ, а об’єм оперативної пам’яті становить до 48 ГБ. Ноутбук поставляється з інтегрованою відеокартою Intel UHD Graphics 620, але також доступні комплектації із NVIDIA® GeForce® MX250. Від повного заряду батареї ноутбук може працювати до 15 годин.

lenovo

ThinkPad T590

В Україні ноутбуки ThinkPad та ThinkBook супроводжуються гарантійним обслуговуванням із максимальним терміном ремонту протягом п’яти робочих днів. На всі моделі надається глобальна гарантія, що поширюється на 160 країн світу.

Читайте також про те, що що представила Samsung?Galaxy Note 10, співпраця з Microsoft – що представила Samsung на Galaxy Unpacked 2019 на Galaxy Unpacked 2019.

Share
Написати коментар
loading...