Реклама

🐺 Netflix випустив трейлер серіалу «Відьмак»: що розповіли актори та шоуранер

Шоуранер серіалу «Відьмак» розповіла, як автори шоу передали мовчазність Геральта, на чому зосередиться перший сезон та чому на головну роль обрали Генрі Кавілла. А виконавці головних ролей привідкрили завісу своїх персонажів.
Čytaty latynkoju
🐺 Netflix випустив трейлер серіалу «Відьмак»: що розповіли актори та шоуранер
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🐺 Netflix випустив трейлер серіалу «Відьмак»: що розповіли актори та шоуранер
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Шоуранер серіалу «Відьмак» розповіла, як автори шоу передали мовчазність Геральта, на чому зосередиться перший сезон та чому на головну роль обрали Генрі Кавілла. А виконавці головних ролей привідкрили завісу своїх персонажів.

На Comic Con відбулася прем’єра тизеру серіалу «Відьмак» від Netflix, який триває майже дві хвилини та показує всіх головних героїв.

? Про що «Відьмак»

Польський письменник Анджей Сапковський створив цикл «Відьмак» у 1986 році. Дія відбувається в уявному світі, що нагадує середньовічну Польщу, де окрім людей існують інші раси, як-то ельфи чи краснолюди, а також страшні чудовиська і магія.

У циклі розповідається про пригоди відьмака, мисливця на монстрів, Ґеральта — одного з останніх представників цього ордену, який намагається не втручатися в політичні конфлікти. Врешті, у намаганнях захистити Цірі, він також опиняється втягнутим у велике протистояння північних держав великій південній імперії.

Серія рясніє численними посиланнями на нашу реальність та проблеми, що з ними стикається сучасне суспільство: расизмом, гомофобією, корупцією, бюрократією тощо, а також чорним гумором і сатирою. Враховуючи, що автор надихався в роботі середньовічною та сучасною Польщею, що є близькою до нас країною, книги заслужили любов українських поціновувачів фентезі.

?️ Відео

Entertainment Weekly опублікував перше велике інтерв’ю Лорен Хіссріч, шоуранера серіалу «Відьмак», який вийде на Netflix.

?? Що використовували за основу для серіалу: гру чи книгу

Серіал не буде пов’язаний з іграми та буде прямою адаптацією книг Анджея Сапківського.

Стартовий сезон екранізує «Останнє бажання» – першу частину циклу – і розповість про устрій світу «Відьмака», а також докладніше розкриє деякі деталі, наприклад, передісторію Йеннефер. Перший сезон також зосередиться на політичній основі світу та ставленню жителів до нього.

? На чому акцентуватиме «Відьмак»

Хіссріч зазначила, що вважає складні, але практично сімейні відносини між Ґеральтом, Цірі і Йеннефер однією з найважливіших основ книжкового циклу, яку вона намагалася показати в серіалі.

⚔️ Про Ґеральта 

Шоуранер також розкрила, що Генрі Кавілл був першим претендентом на роль Ґеральта. Однак Лорен Хіссріч вирішила взяти його тільки після того, як зустрілася ще з 207 кандидатами.

Генрі Кавілл, за її словами, дуже тонко передав образ Ґеральта – багато в чому завдяки грі актора вдалося передати мовчазність відьмака. В образі відьмака будуть ті риси і деталі, які фанати люблять найбільше, і зовнішній вигляд героя буде вражаючим.

У книгах Ґеральт здебільшого мовчить та обмірковує побачене про себе. Але головний герой не може говорити все про себе в серіалі. Тому в першому епізоді написали багато реплік для Ґеральта. Їх усі зняли з Генрі Кавіллом, а на монтажі почали частково прибирати.

Цірі та Йеннефер

Виконавиця ролі Йеннефер заявила, що одна з головних цілей її персонажа в серіалі – «знайти справжній зв’язок з іншою людиною та безумовну любов, якої вона ніколи не відчувала».

Що стосується Цірі, то її описують як дівчину, яка була вихована в умовах жорсткого протекціонізму. Для неї буде важливим знайти емпатію – навчитися ставити себе на місце інших людей.

? Порівняння з серіалом «Гра престолів»

Шоуранер також назвала неточним порівняння її серіалу з серіалом «Гра престолів» у частині зображення «дорослих сцен». Епізоди насильства та сексу у «Відьмаку» призначені не для шокування глядачів, а для розвитку сюжету.

«Ґеральт – мисливець на монстрів, тому ми з самого початку обговорювали, як їх показувати. Думаю, люди здивуються, коли зрозуміють, як багато чудовиськ ми змогли показати і як вони вбудовані в сюжетну лінію. На мій погляд, всі ці історії з монстрами можна порівняти з більш масштабними подіями, які відбуваються зараз у світовій політиці», – Лорен Хіссріч, шоуранер серіалу «Відьмак».

? Акторка на роль Цірі

Лорен Хіссріч також прокоментувала кастинг акторки Фрей Аллан на роль Цірі, який викликав дискусії серед фанатів.

Творці серіалу розглядали «всіх можливих претенденток» на роль Цірі, але з самого початку розуміли, що їм не вдасться догодити всім фанатам.

У кожній спільній сцені Фрей і Генрі ніби кидають виклик один одному.

Лорен Хіссріч, шоуранер серіалу «Відьмак»

відьмак the witcher

⏰ Коли вийде

Про початок розробки серіалу Netflix оголосив у 2017 році. У вересні 2018 року на головну роль Ґеральта призначили Генрі Кавілла — актора, відомого за ролями в «Людині зі сталі» та «Лізі справедливості». Роль Цірі виконає Фрей Аллан, а чародійки Йеннефер — Аня Чалотра. Обидві — молоді актриси, в яких до цього ще не було гучних ролей.

Нетфліксівська адаптація — не перша екранізація, раніше вже виходив польський серіал «Відьмак», який отримав схвальні відгуки аудиторії.

Дивіться також постер? Netflix показав постер та зображення головних героїв з серіалу «Відьмак» (фото) серіалу «Відьмак».

Share
Написати коментар
loading...