Реклама

Українські бізнесмени шукають нові підходи до побудови ділових відносин

Компанія IWG у співпраці з MindMetre Research опитала 18 000 респондентів в 96 країнах світу, в тому числі в Україні. Дослідження проводилося онлайн на початку 2018 року.
Čytaty latynkoju
Українські бізнесмени шукають нові підходи до побудови ділових відносин
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. Українські бізнесмени шукають нові підходи до побудови ділових відносин
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Компанія IWG у співпраці з MindMetre Research опитала 18 000 респондентів в 96 країнах світу, в тому числі в Україні. Дослідження проводилося онлайн на початку 2018 року.

Сьогодні у світі понад 1,3 млрд співробітників працюють віддалено. У дослідженні IWG 75% українців зазначили, що вільний графік допомагає бути більш продуктивним. Також 2 з 5 опитаних вважають, що такий формат розвиває креативність і дозволяє ефективніше проводити наради.

Таким чином, в Україні стрімко змінюється підхід до організації робочого простору. Не тільки гнучкий стиль роботи, але і нетворкінг стають сучасними інструментами бізнесу, які допомагають компаніям зростати, розвиватися і формувати ділові відносини.

За допомогою членства у бізнес-спільнотах підприємці легше заводять нові знайомства. Згідно з даними Great Business Schools, 95% бізнесменів стверджують, що побудова тривалих ділових відносин формується через особистий контакт з потенційним партнером.

«Класичний формат офісу вже не задовольняє потреб сьогоднішньої команди і бізнесу, – зазначає Юлія Литвиненко, директор Spaces в Україні. – На першому плані гнучкість і нетворкінг як нові умови ефективності. Офіс також сьогодні повинен служити місцем сили і натхнення для команди. Все це – фундаментальна трансформація офісної нерухомості і сприйняття офісу як послуги, що дозволяє працювати у зручному для бізнесу та співробітників форматі».

Робота у креативних просторах, коворкінгах або опен спейсах допомагає власникам бізнесу забезпечити максимальну взаємодію з сусідами-підприємцями. В результаті живого спілкування, бізнесмени можуть знайти не тільки нові рішення наявних проблем або бізнес-задач, а й можливості для спільної роботи і партнерства.

У дослідженні Cushman&Wakefield повідомляється, що кількість коворкінгів у світі збільшилася з 1 130 у 2011 році до 13 800 у 2017 році. В Україні 80% нових контрактів оренди були підписані представниками гнучких офісів у сегменті бізнес-послуг у 2018 році. Один з контрактів оренди належить голландському бренду Spaces, який буде представлений в Україні вже в серпні 2019 року і стане найбільшим у Києві креативним простором для роботи, що стоїть окремо.

Share
Написати коментар
loading...