Реклама

🍕 Український ресторан Positano увійшов у топ-50 найкращих піцерій світу

Київський ресторан неаполітанської кухні став єдиним українським закладом у рейтингу, посівши 30 місце.
Čytaty latynkoju
Facebook.com/PositanoPizzeriaKiev
🍕 Український ресторан Positano увійшов у топ-50 найкращих піцерій світу
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🍕 Український ресторан Positano увійшов у топ-50 найкращих піцерій світу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Київський ресторан неаполітанської кухні став єдиним українським закладом у рейтингу, посівши 30 місце.

Онлайн-гід 50 Top Pizza оприлюднив щорічний рейтинг найкращих піцерій світу. Київський ресторан неаполітанської кухні Positano потрапив на 30 місце. Він став єдиним українським закладом, який потрапив до списку.

Positano

Як створюють рейтинг

Рейтинг складають на основі оцінок інспекторів гіду, які відвідують піцерії в Італії та світі.

Основні критерії оцінювання – це якість піци, сервіс, інтер’єр, обслуговування, барна та винна карти. Щоправда, до уваги не беруть автентичність піцерії, але зважають на використання локальних та сезонних інгредієнтів.

Positano

Про ресторан

Positano – це ресторан-піцерія, який розташований на Лівому березі, у ТЦ Silver Breeze. Кухню закладу очолює бренд-шеф мережі «Сільпо» Марко Черветті. Меню закладу він створював спільно з всесвітньо відомим піцайоло Енцо Кочча, засновником піцерії La Notizia, яка рекомендована «Червоним гідом Мішлен».

За основу взяли страви неаполітанської кухні – традиційні та авторські піци, які готують у дров’яній печі Stefano Ferrara, пасту fresca, закуски, основні страви та десерти.

Positano

У будні з 09:00 до 11:00 у закладі подають сніданки, а щовихідних з 14:00 до 17:00 – проводять дитячі розвивальні майстер-класи. З панорамних вікон ресторану відкривається мальовничий краєвид на Дніпро.

Читайте також про те, що The Village Україна запускає? The Village Україна запускає медіа Barout про барну культуру медіа Barout про барну культуру.

Share
Написати коментар
loading...