Реклама

🎨 Піти на вихідних: фестиваль OSTROV, свято фарб Холі та виставка в БУХТА ART SPACE

Почни свій день з кольорової енергії на фестивалі фарб Холі, танцюй під електронну музику на Ostrov та заверши вихідні натхненно на виставці у Бухта Art Space.
Čytaty latynkoju
🎨 Піти на вихідних: фестиваль OSTROV, свято фарб Холі та виставка в БУХТА ART SPACE
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🎨 Піти на вихідних: фестиваль OSTROV, свято фарб Холі та виставка в БУХТА ART SPACE
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Почни свій день з кольорової енергії на фестивалі фарб Холі, танцюй під електронну музику на Ostrov та заверши вихідні натхненно на виставці у Бухта Art Space.

Субота. Робочий тиждень закінчився. Ти прокидаєшся від променів палючого сонця та не маєш жодних планів на вихідні. Здається, що залишається тільки лежати під кондиціонером та прогулювати літні дні вдома.

Na chasi знає як виправити ситуацію та пропонує власний розклад вікенду.

Почни свій день з кольорової енергії на фестивалі фарб Холі, танцюй під електронну музику на Ostrov та заверши вихідні натхненно на виставці в БУХТА ART SPACE.

? «Холі. Фестиваль фарб»

Це традиційне щорічне індійське свято весни та яскравих фарб, під час якого відбуваються масові гуляння, обсипання фарбами з трав і натуральних барвників та обливання водою.

холі

В Україні весною ще досить прохолодно, тому фестиваль влаштовують у літні теплі дні. На кілька годин Київ перенесеться до країни Боллівуду та порине у тонни фарб та яскравих емоцій.

До того ж свято не обмежується лише фарбами. Щоб не нудьгувати, організатори підготували різноманітні розваги: конкурси, атракціони, виступи артистів, зони відпочинку та фудкорти на будь-який смак. Наприкінці гості зроблять Феєрверк фарб та тематичний прапор України.

холі

Найяскравіша та найбільш кольорова подія року відбудеться 15 червня на стадіоні «Старт».

Квитки можна придбати за посиланням.

? Ostrov на Трухановому

Після чорноморських гастролей OSTROV Festival повертається до Києва. Літнє сонце, річка, природа та нескінченні танці в оточенні друзів під зорями посеред Дніпра.

Хедлайнерами Ostrov Festival стануть Amelie Lens, Farrago, Joyhauser, FJAAK, J.Manuel, Woo York, Nolah, Jeremy Underground і Sonja Moonear.

ostrov
У 2019 році, як і раніше, громадяни інших країн можуть оформити заявку на сайті фестивалю та отримати квиток безкоштовно. Акцією у минулі роки скористалося більш як тисяча іноземців.

А квитки можна придбати за посиланням.

Знайомимося з музикою фестиваля

Німець Генрік Шварц створює електронну музику ще з початку 90-х. Він також робить ремікси для артистів та гуртів, зокрема для Coldplay та Foals.

Тріо електронних музикантів FJAAK починало з «підвальних експериментів», а нині створює сучасне техно у стилі хаус, рейв, ембієнт і брейкбіт.

?️ Виставка ARTEFACT: ART-Bay

Протягом місяця в арт-просторі БУХТА ART SPACE столичного Річкового вокзалу буде проходити друга виставка сучасного мистецтва – ARTEFACT: ART-Bay.

Свої роботи представлять: скульптор Олександр Мілов, художник-графік Максим Рибалко, скульптор і художник Руслан Калмиков, художниці Наталія Стешенко, Марина Коваль, Анастасія Мережко, Лідія Матвієнко та інші.

БУХТА ART SPACE

Одним з центральних арт-об’єктів стане версія просторової композиції «Тунельний синдром» Олександра Мілова, який створив легендарну скульптуру «Любов» для Burning Man-2015.

Організатор виставки Валерій Коршунов акцентує увагу на тому, що в перекладі з англійської слово «bay» означає «затока» і «лаври» одночасно. Таким чином, виставка стане особливим місцем припливу та визнання нових імен сучасного українського арту.

Вхід вільний.

Читайте також про урбаністика? Урбаністика за 15 хвилин — чому в наших містах не так комфортно як у Європі за 15 хвилин — чому в наших містах не так комфортно як у Європі.

Share
Написати коментар
loading...