Реклама

💰 Telegram випускає токени у публічний продаж

Реліз відбудеться у жовтні, а зібрані кошти до того моменту будуть зберігатися в стейблкоіні USDC. Процес розподілу токенів буде розбитий на чотири етапи.  
Čytaty latynkoju
💰 Telegram випускає токени у публічний продаж
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 💰 Telegram випускає токени у публічний продаж
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Реліз відбудеться у жовтні, а зібрані кошти до того моменту будуть зберігатися в стейблкоіні USDC. Процес розподілу токенів буде розбитий на чотири етапи.  

Токени Telegram на умовах обмеженого лістингу з’являться на біржі Liquid вже 10 липня, повідомляє TechCrunch.

Видання підкреслює, що в липні буде доступна лише обмежена пропозиція монет. Для широкої публіки токени стануть доступні у жовтні.

telegram

? Що відомо

Дистриб’ютором монет виступить південнокорейська організація Gram Asia, яка називає себе найбільшим власником токенів Gram в Азії. Яка кількість токенів буде виставлено на ринок та за якою ціною поки невідомо.

За словами CEO біржі Liquid Майка Каяморі, продаж токенів з коштів стороннього фонду є частиною офіційної стратегії месенджера.

На жаль, це Telegram. Саме так вони працюють з самого початку. Публічний продаж завжди планували провести в період між запуском тестнета та основної мережі. Вони хотіли попрацювати з регульованою біржею, щоб перевірити все перед запуском у жовтні

Майк Каяморі, CEO біржі Liquid

токен

? Реліз у жовтні

Представники біржі підкреслили, що покупці нових токенів повинні будуть пройти процедури KYC. Одразу після 10 липня токени торгуватися не будуть, їх можна буде лише придбати в обмеженій кількості. Також монети не зможуть купити роздрібні інвестори з США, Південної Кореї, Японії та інших країн.

Реліз відбудеться у жовтні, а зібрані кошти до того моменту будуть зберігатися в стейблкоіні USDC. Процес розподілу токенів буде розбитий на чотири етапи, рівні частини токенів кожні три місяці.

Біржа має намір провести ретельну перевірку потенційних інвесторів. Компанія також допускає, що Gram можуть вийти в обіг на вторинному ринку, який вона контролювати не зможе.

Читайте також матеріал, у якому розповідається про TONЩо таке Telegram Open Network (TON) за 10 хвилин (Telegram Open Network).

Share
Написати коментар
loading...