Реклама

У Києві пройде AI Conference – знижка для наших читачів

Конференція AI Conference буде присвячена впровадженню штучного інтелекта в бізнес. Фахівці, які успішно використовують AI-технології на практиці, поділяться власним досвідом.
Čytaty latynkoju
У Києві пройде AI Conference – знижка для наших читачів
  1. Головна
  2. Техно
  3. У Києві пройде AI Conference – знижка для наших читачів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Конференція AI Conference буде присвячена впровадженню штучного інтелекта в бізнес. Фахівці, які успішно використовують AI-технології на практиці, поділяться власним досвідом.

Компанія Smile-Expo проведе у Києві другу AI Conference — масштабну конференцію зі впровадження штучного інтелекту в бізнес.

Що буде

Подія стане місцем зустрічі фахівців, які успішно використовують AI-технології на практиці й готові поділитися досвідом. Будуть доповіді спікерів, успішні кейси, презентація смарт-продуктів і нетворкінг.

AI Conference

Програма конференції

Конференція складається з трьох тематичних блоків:

1. Штучний інтелект і машинне навчання

Спікери з METRO Cash & Carry Україна, DevRain та інших компаній розкажуть про те, як завдяки АІ керувати мільйонною базою клієнтів і з чого почати впровадження AI-технологій у бізнес.

конференція2. Інтернет речей і аналіз даних

Хедлайнерами цього блоку стануть спікери з «Vodafone Україна», які пояснять, чого може досягти бізнес з IoT і Big Data. Окремо буде представлено доповідь про розумні маркетингові стратегії.

AI Conference3. Автоматизація та чат-боти

Експерти розкажуть, як автоматизувати електронний документообіг і маркетинг, запровадивши AI-рішення. Доповіді представлять спікери з EDIN, «Клуб Планета Кіно» та інших компаній.

конференція

Наприкінці конференції відбудеться круглий стіл, присвячений успішному розвитку бізнесу із застосуванням AI, Machine Learning і IoT.

Зона нетворкінгу

На AI Conference буде облаштовано майданчик для нетворкінгу. Гості зможуть знайти ділових партнерів й інвесторів, поспілкуватися з представниками різних компаній і проконсультуватися, щоб підібрати потрібне рішення.

Також учасники заходу продемонструють свої AI-розробки: сервіси, послуги та програми у сфері АІ.

Квитки зі знижкою

Промокод AIPR20 дозволяє отримати знижку на квитки – 20%. Його треба вказати на сторінці реєстрації.

Коли: 4 червня, з 10:00 до 18:00

Де: конференц-хол «Оазис», Василя Липківського, 1а.

Читайте також про те, що таке Telegram Open NetworkЩо таке Telegram Open Network (TON) за 10 хвилин (TON) за 10 хвилин.

Share
Написати коментар
loading...