Реклама

📵 Microsoft та Wi-Fi Alliance припинили співпрацю з Huawei

Як американські санкції впливають на китайського гіганта Huawei
Čytaty latynkoju
📵 Microsoft та Wi-Fi Alliance припинили співпрацю з Huawei
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📵 Microsoft та Wi-Fi Alliance припинили співпрацю з Huawei
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Як американські санкції впливають на китайського гіганта Huawei

Корпорація Microsoft вирішила припинити співпрацю з китайським виробником електроніки Huawei через його внесення у «чорний список» Міністерства торгівлі США, повідомляє Gizchina.

Зі штаб-квартири Microsoft у Шеньчжені відкликали сервісну команду. Також Microsoft більше не приймає замовлення на сертифікацію ноутбуків сімейства MateBook.

huawei

Крім іншого, Microsoft зупинила всі служби китайської компанії, пов’язані з системами Windows.

Хто ще долучився

Асоціація Wi-Fi Alliance, до якої входять понад 500 компаній, виключила зі списку своїх членів китайську компанію Huawei, повідомляє Nikkei Asian Review.

«Wi-Fi Alliance виконує нещодавній наказ Міністерства торгівлі США та тимчасово обмежує участь Huawei Technologies у діях Wi-Fi Alliance, охоплених наказом», – наголошується в заяві організації.

Microsoft

Це означає, що пристрої китайського виробника як і раніше можуть використовувати технологію Wi-FI, але не зможе впливати на подальший її розвиток. У короткостроковій перспективі пристрої компанії не постраждають.

Wi-Fi Alliance заснований в 1999 році. До групи організації входять всі основні виробники електронної техніки та бездротових пристроїв з підтримкою бездротового зв’язку на основі стандарту IEEE 802.11 (Wi-Fi).

Читайте також, що Google та ще чотири американські компанії припинили? Google та ще чотири американські компанії припинили співпрацю з Huawei співпрацю з Huawei.

Share
Написати коментар
loading...