Реклама

Сюрпризи без приводу: 5 ідеальних подарунків для чоловіка

Здається, що за час стосунків на свята ви встигли подарувати своїй другій половинці все на світі? Хочеться потішити коханого без приводів, круглих дат та гучних свят? Оригінальні ідеї подарунків ніяк не приходять в голову?
Čytaty latynkoju
Сюрпризи без приводу: 5 ідеальних подарунків для чоловіка
  1. Головна
  2. Історії
  3. Сюрпризи без приводу: 5 ідеальних подарунків для чоловіка
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Здається, що за час стосунків на свята ви встигли подарувати своїй другій половинці все на світі? Хочеться потішити коханого без приводів, круглих дат та гучних свят? Оригінальні ідеї подарунків ніяк не приходять в голову?

Звичайно, найголовніше – це підхід до вибору подарунка. Навіть найменша листівка може приємно вразити чоловіка, якщо в ній сховані квитки на Чемпіонат світу з футболу. Жарти жартами, але це справді чудовий варіант сюрпризу для палкого прихильника командної спортивної гри.

А як же потішити власника мрій та бажань не пов’язаних з футболом та спортом взагалі? Відповідь на це питання шукайте нижче.

Варіанти подарунків для чоловіків
Несподіваний подарунок – це найкращий спосіб насолодитися щирою реакцією та яскравою посмішкою.

Щоб викликати дійсно позитивні емоції, можна подарувати коханому чоловікові:

  • Розумний годинник. Це універсальний гаджет, який точно сподобається прихильникам активного способу життя, професійним спортсменам, бізнесменам, офісним працівника – загалом, представникам майже будь-якої сфери людської діяльності. Смарт-годинник з легкістю може стати оригінальним доповненням стильного образа або незамінним аксесуаром під час занять у тренажерному залі. Замовити Смарт-годинник Garmin можна в Sho.
  • Квитки: на футбол, концерт улюбленого гурту, в країну мрії. У даному випадку важливо на 100% знати смаки чоловіка. Головне – не «промахнутися» у виборі хобі, кумирів чи напрямку подорожі. Так, затятий хокеїст навряд чи зрадіє квиткам навіть на найважливіший футбольний матч, а прихильник гурту «AC/DC» може не зрозуміти музики Олега Винника, та й мрії про Австралію Австрія точно не задовольнить.
  • Одяг. Шарф, зв’язаний власними руками – це завжди актуальний подарунок (щоправда, варто враховувати, що в червні він навряд чи стане у нагоді). Також гарний варіант – світшот або худі з тематичним написом чи принтом. Гарним варіантом може стати «мерч» (футболки, куртки, шкарпетки) популярного коміка, виконавця чи актора.
  • Екстремальний відпочинок: стрибок з парашутом, політ на повітряній кулі, сертифікат на роупджампінг або банджі-джампінг. Помітно, що коханому не вистачає адреналіну в житті? Чому б не допомогти йому поповнити запаси гормону?
  • Квадрокоптер, ігрова консоль чи улюблена настільна гра. Чоловіки – це дорослі діти, тому їм також іноді потрібно розважатися та відпочивати. Геймінг, любительська зйомка з висоти пташиного польоту чи атмосфера казино Монте-Карло вдома – це дійсно дієві рішення для релаксу.

Здається, тепер з ідеями оригінальних подарунків у вас навряд чи будуть проблеми. Залишається визначити найкращий на вашу думку варіант та шукати місце для швидкого замовлення обраного презента.

Share
Написати коментар
loading...