Реклама

Експерти склали рейтинг кращих бездзеркальних фотоапаратів: тренди 2019

Фотоапарат – незамінна річ у відпустці, під час прогулянки, та навіть під час виконання трудових обов’язків. Без якісного фотообладнання не може обійтися жоден журналіст, репортер, фотограф, практикуючий біолог чи зоолог та навіть лікар-рентгенолог.
Čytaty latynkoju
Експерти склали рейтинг кращих бездзеркальних фотоапаратів: тренди 2019
  1. Головна
  2. Історії
  3. Експерти склали рейтинг кращих бездзеркальних фотоапаратів: тренди 2019
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Фотоапарат – незамінна річ у відпустці, під час прогулянки, та навіть під час виконання трудових обов’язків. Без якісного фотообладнання не може обійтися жоден журналіст, репортер, фотограф, практикуючий біолог чи зоолог та навіть лікар-рентгенолог.

Бездзеркальні пристрої наразі знаходяться на вірному шляху до завоювання світу фотографії. Їхня популярність з кожним днем лише зростає, а це значить, що настав найкращий час для того, щоб сформувати рейтинг кращих бездзеркальних фотоапаратів, які варто купити у 2019 році.

5 трендових бездзеркальних фотоапаратів з різних цінових категорій – думка фахівців

Sony Alpha 6500 – проміжне рішення між дорогими моделями та пристроями з середньої цінової категорії. Бездзеркальний фотоапарат із системою оптичної стабілізації зображення одразу по 5 осях. Працює на базі інноваційного процесора, який підтримує найновіші технології обробки готових зображень. Підходить для повноцінної фото- і відеозйомки у форматі 4К. Придбати бездзеркальний фотоапарат Sony Alfa можна у Мойо.

Canon EOS M50 – недорогий фотоапарат, за допомогою якого можна яскравий, насичений та професійний кадр без зайвих зусиль. Чудово підійде для новачків, які планують осягнути всі можливості бездзеркальної зйомки. Має широкий кут огляду завдяки поворотному екрану. Оснащений системою стабілізації зображення за 5 осями, яка нівелює навіть мінімальні аберації.

Panasonic DMC-GX80 + 12-32mm – ще одне бюджетне рішення, яке точно буде до смаку прихильникам компактних «тушок» з широким арсеналом функціональних можливостей. Фотоапарат підходить для студійної зйомки, а також фотосесій під відкритим небом. Завдяки наявності поворотного дисплея підходить навіть для створення селфі. Знімає у форматі 4К (4592 x 3448), дозволяє створювати до 8 фото всього за 1 секунду у режимі серійної зйомки.

Fujifilm X-T20 + XC 16-50mm Silver – бездзеркальна модель із середньої цінової категорії. Представляє собою комбінацію стильних дизайнерських рішень та вражаючих функціональних можливостей. Гарантує високу якість результатів зйомки за будь-яких умов завдяки системі гібридного автофокусування (контрастний + фазовий фокус), електронному видошукачі та потужному високошвидкісному центральному процесору.

Sony Alpha7 III – топове рішення, що належить до преміум-сегменту. Модель, яка гарантує оптимальну глибину кольорів, високий рівень деталізації та ефективну стабілізацію зображення по 5 осях. Оснащена гібридною системою фокусування, вона підтримує пакет інноваційних налаштувань, серед яких: розпізнавання облич, автофокусування на очах та інші можливості. У якості приємного бонуса – наявність подвійного слота для карт пам’яті.

Отже, на думку професійних фотографів, знайти дійсно якісний та функціональний фотоапарат можна у будь-якій ціновій категорії.

Share
Написати коментар
loading...