Реклама

У Києві пройде хакатон, що поєднає мистецтво та технологію blockchain

З 13 по 19 жовтня в Києві відбудеться новий етап міжнародного проекту, що об'єднує мистецтво та технології, — II Blockchain Art Hackathon. Про деталі заходу редакцію Na chasi поінформували організатори
Čytaty latynkoju
У Києві пройде хакатон, що поєднає мистецтво та технологію blockchain
  1. Головна
  2. Креатив
  3. У Києві пройде хакатон, що поєднає мистецтво та технологію blockchain
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
З 13 по 19 жовтня в Києві відбудеться новий етап міжнародного проекту, що об'єднує мистецтво та технології, — II Blockchain Art Hackathon. Про деталі заходу редакцію Na chasi поінформували організатори

Blockchain Art Hackathon — це щорічний міжнародний проект, в якому організатори, слідуючи принципам децентралізації, відмовилися від вікових та статусних обмежень, не ставлять стильових рамок. Хакатон надасть творцям можливість за допомогою створення арт-об’єктів показати власне бачення інноваційних технологій.

Кому буде цікавим цей хакатон

Цього року Blockchain Art Hackathon присвячений проектуванню рішень викликів майбутнього, в якому спільне існування людини й штучного інтелекту в корені змінить реальність. Організатором проекту є провайдер blockchain-рішень BlockchainLab в партнерстві зі студією віртуальної та доповненої реальностей Sensorama Lab, V Київським міжнародним економічним форумом й інноваційним парком UNIT.City.

Що чекає на гостей хакатону

Тема заходу — HI-TECH AND ART: CO-CREATION. Особливість заходу — це формат і майданчик для пітчингe ідей. Цього року Blockchain Art Hackathon підсилює формат децентралізації, перенісши локацію з Києва в заміський комплекс, де будуть проходити освітній і творчий етапи, насичені воркшопами та майстер-класами. Учасники прослухають лекції про Blockchain та інші інноваційні технології, сингулярність, футурологію, урбаністику, геополітику й арт-бізнес.

Художники й аніматори зберуться на тижневу арт-резиденцію, щоб представити нові смисли людини та роль особистості в суспільстві в той час, коли технології візьмуть на себе всю рутину, яку сьогодні виконує людина; а також дослідити, наскільки зміняться економічні відносини людей, в чому полягатиме відмінність людини від машини та на чиєму боці опиниться перевага.

Мовою художнього рішення в проекті обрані живопис, графіка й анімація. В результаті спільної роботи художників, аніматорів і представників бізнесу буде створено анімаційний фільм.

Цього року Blockchain Art Hackathon уклав партнерство та підписав меморандум з V Київським міжнародним економічним форумом, тема якого — CREATING FUTURE IN THE HI-TECH WORLD — перетинається з темою хакатона. Учасники хакатона матимуть можливість презентувати свої ідеї на пітчингах під час КМЕФ — на майданчику, де зберуться власники бізнесів і керівники компаній з усього світу. Варто відзначити, що КМЕФНа КМЕФ поговорять про майбутнє України у технологічній економіці вперше відкриває двері мистецтву, чекаючи яскравих рішень і відповідей на актуальні питання.

Share
Написати коментар
loading...