Реклама

Книжковий онлайн-маркет Yakaboo запустив повністю безкоштовну доставку по Україні

Інтернет-книгарня Yakaboo запустила безкоштовну доставку замовлень до 11 тис відділень «Укрпошти»
Čytaty latynkoju
Книжковий онлайн-маркет Yakaboo запустив повністю безкоштовну доставку по Україні
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Книжковий онлайн-маркет Yakaboo запустив повністю безкоштовну доставку по Україні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Інтернет-книгарня Yakaboo запустила безкоштовну доставку замовлень до 11 тис відділень «Укрпошти»

Одна з найочевидніших наразі проблем — доступність книги в регіонах, зауважують представники Yakaboo. За даними Держстату, на початок 2018 року в Україні функціонують лише 131 книжковий магазин та 5 книжкових кіосків. Це — мало для того, аби відповідати запиту на сучасну якісну книгу.

Як працюватиме доставлення від Yakaboo

«Нашою метою було зробити книги доступнішими, максимально спростити процес купівлі. Враховуючи асортимент Yakaboo у понад 500 тис найменувань і 11,7 тис відділень «Укрпошти» по всій Україні, я переконаний, що це справді важливий крок в рамках популяризації читання. Тепер книга стане доступнішою навіть в найвіддаленіших куточках країни», — зазначив Іван Богдан, генеральний директор Yakaboo.

«Укрпошта безкоштовно доставить ваше замовлення в новій кобрендинговій упаковці у будь-який куточок України. Замовляй та забирай у найближчому відділенні головної пошти країни», — доповнив анонс заступник генерального директора з розвитку бізнесу «Укрпошти» Максим Рабінович. Послуга доступна по всій території України в кожному відділенні національного поштового оператора. Безкоштовна доставка поширюється на всі товари інтернет-магазину, без мінімальної суми замовлення чи прихованих комісій.

Раніше ми інформувалиІгор Смілянський, «Укрпошта» — про вірус Petya, чат-ботів і сільських листонош на авто про те, які зміни планує керівництво «Укрпошти» на найближчі роки.

Share
Написати коментар
loading...