Реклама

Facebook офіційно запустила рекламу в Stories

У Facebook офіційно дозволили рекламу послуг від компаній у Stories, повідомляється у блозі компанії
Čytaty latynkoju
Facebook офіційно запустила рекламу в Stories
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Facebook офіційно запустила рекламу в Stories
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
У Facebook офіційно дозволили рекламу послуг від компаній у Stories, повідомляється у блозі компанії

У тестуванні послуги брали участь окремі рекламодавці у США, Мексиці та Бразилії. Вони створювали оголошення, розміщуючи рекламу в Stories та запрошували клієнтів для бета-тестування.

Які компанії підхопили новий формат

Рекламу в Stories тестували бренди iHeartRadio, Kettle Chips, Norwegian Airlines і KFC UK. За даними британського KFC, реклама в «історіях» дозволила охопити їм більшу кількість користувачів за меншу ціну, не жертвуючи якістю.

Дослідження Ipsos показало, що 62% користувачів більше зацікавилися брендом або продуктом після того, як побачили його в Stories, а 50% зробили більше онлайн-покупок завдяки новому формату. Реклама в історіях доступна у трьох форматах: відео, зображення і слайд-шоу. Бренд може вибрати одну із семи бізнес-цілей: впізнаваність бренду, конверсія, лідогенерації, установки додатку, охоплення, трафік, перегляди відео.

За даними Facebook, понад 300 мільйонів людей використовують Facebook Stories і Messenger Stories щодня. Очікується, що у 2019 році історій стане більше, ніж публікацій у стрічці новин.

До речі, нещодавано ми повідомлялиУ Facebook представили нові VR-окуляри про те, що стартап Oculus, який належить Facebook, представив автономний шолом доповненої реальності Quest, який може працювати без підключення до смартфону або комп’ютера.

Share
Написати коментар
loading...