Реклама

У Києві проводять конкурс на «велопрацедавця» року

Роботодавців з офісами в Києві та містах-супутниках запрошують подавати до 1 жовтня 2018 року заявки на конкурс «Велопрацедавець року»
Čytaty latynkoju
У Києві проводять конкурс на «велопрацедавця» року
  1. Головна
  2. Місто
  3. У Києві проводять конкурс на «велопрацедавця» року
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Роботодавців з офісами в Києві та містах-супутниках запрошують подавати до 1 жовтня 2018 року заявки на конкурс «Велопрацедавець року»

Конкурс, який відзначає найзручніші для користувачів велосипеда офіси, проводить громадська організація «Асоціація велосипедистів Києва». Мета — стимулювати розвиток ділової інфраструктури для велосипедистів.

Що варто знати про конкурс

«Перемогу в конкурсі та кубок Велопрацедавця 2018 отримає компанія, організація чи установа, що пропонує найкомфортніші велоумови для співробітників: щонайменше встановила велопарковку, має місце для переодягання та душ і заохочує співробітників їздити велосипедом на роботу», — заявила координаторка конкурсу «Велопрацедавець 2018» Маріанна Маршаленко. Мета конкурсу «Велопрацедавець 2018» – популяризація їзди велосипедом по місту і впровадження корпоративної велокультури, яка зміцнює здоров’я співробітників. Першим учасником цьогорічного конкурсу стало Міністерство енергетики та вугільної промисловості України. «З ініціативи профспілки ми створили умови їздити велосипедом на роботу для всіх співробітників: велопаркінг під охороною, комфортну роздягальню, сучасні душові. Основна наша мотивація – це здоровий спосіб життя працівників, мобільність, заощадження коштів на проїзд», — розповів голова профспілки Міненерговугілля Роман Гекалюк.

Раніше ми інформувалиЯк, куди і навіщо їздять велосипедисти в українській столиці про те, як та в яких напрямках найчастіше користуються велосипедами мешканці Києва.

Share
Написати коментар
loading...