Реклама

У Вінниці та Одесі запустять систему велопрокату Nextbike

У вересні-жовтні 2018-го в Одесі та Вінниці запустять систему автоматичного муніципального велопрокату Nextbike, повідомив керівник компанії Олексій Кушка в ефірі програми «Громадського» «Нині вже»
Čytaty latynkoju
У Вінниці та Одесі запустять систему велопрокату Nextbike
  1. Головна
  2. Місто
  3. У Вінниці та Одесі запустять систему велопрокату Nextbike
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
У вересні-жовтні 2018-го в Одесі та Вінниці запустять систему автоматичного муніципального велопрокату Nextbike, повідомив керівник компанії Олексій Кушка в ефірі програми «Громадського» «Нині вже»

Систему велопрокату Nextbike вже запустили у КиєвіВелопрокат Nextbike розпочав роботу в Києві, у планах — 2 тис велосипедів та Харкові.Система велопрокату Nextbike запустилася у Харкові «Очікується у Вінниці та Одесі», — сказав керівник компанії. Нагадаємо, 15 серпня компанія Nextbike презентувала в Києві систему прокату велосипедів. Зараз у Києві вже є 33 майданчики для оренди 55 велосипедів у різних куточках міста. Разова півгодинна поїздка на велосипеді коштує 30 грн, оренда велосипеда на весь день — 300 грн.

Як працює прокат «міських» велосипедів

Для початку потрібно зареєструватися після чого людина потрапляє в глобальну систему громадського прокату велосипедів Nextbike. Можна обрати будь-який спосіб реєстрації:

  • в розділі «Реєстрація» на веб-сторінці компанії;
  • через додаток Nextbike для смартфонів;
  • зателефонувавши в центр обслуговування клієнтів: 0 800 21 1980;
  • через термінал на станціях велопрокату.

Зареєструвавшись ви можете користуватись всіма системами велосипедного прокату Nextbike по всьому світу.

Оренда велосипеду

Орендувати велосипед можна через мобільний додаток або термінал.  Для оренди велосипеда, потрібно ввести ідентифікаційний номер велосипеда на терміналі або зчитати QR-код за допомогою вашого телефону, а потім дочекатися відкриття замка стійки. Найвигідніше придбати сезонний абонемент на користування системою муніципального прокату.

Як повернути велосипед

Велосипед потрібно повернути на офіційні станції системи велопрокату Nextbike, які розміщені по місту. Щоб повернути велосипед, просто заблокуйте його на автоматичній стійці. Після повернення  у стійку дочекайтесь сигналу системи, яка сповістить, що велосипед повернуто.

Раніше ми писалиУ Львові буде проїзний абонемент спільно з велопрокатом Nextbike, що «Львівелектротранс» разом із сервісом велопрокату Nextbike запускає спільний абонемент. Придбавши цей абонемент, користувачі зможуть брати велосипеди на прокат у мережі станцій Nextbike та користуватися послугами електротранспорту одночасно.

Share
Написати коментар
loading...