Реклама

Клієнти Monobank зможуть знімати великі суми через банкомати

8 серпня 2018 року Monobank уклав договір з мережею «Ощадбанку». Про це повідомив один із засновників банку Дмитро Дубілет в своєму Telegram-каналі
Čytaty latynkoju
Клієнти Monobank зможуть знімати великі суми через банкомати
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Клієнти Monobank зможуть знімати великі суми через банкомати
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
8 серпня 2018 року Monobank уклав договір з мережею «Ощадбанку». Про це повідомив один із засновників банку Дмитро Дубілет в своєму Telegram-каналі

7 серпня 2018 року банк досяг позначки в 350 тис клієнтів. На часі дізнатися, як працюватиме нова опція, яка дозволятиме знімати великі суми через банкомати.

Що відомо про новий договір 

Клієнти Monobank рідко знімають готівку в банкоматах. Однак якщо все ж знімають, то стикаються з тим, що багато банків обмежують суму зняття за один підхід. Для зручності клієнтів мобільний банк підписав договір з однією з найбільших банкоматних мереж — банкоматами «Ощадбанку». З сьогоднішнього дня в АТМ цього банку можна знімати великі суми.

Нагадаємо, що творці Monobank планують запустити проектТворці Monobank планують запуск fintech-проекту у Великобританії у Великобританії. Українська компанія Fintech Band була заснована командою вихідців із колишнього менеджменту «ПриватБанку». Після дебюту зі своїм мобільним продуктом Monobank вони планують підкорити європейський ринок мобільних банківських послуг. Експансію розпочнуть із Великобританії. Велика частина характеристик продукту, які планують для британського ринку, буде запущена і в Україні.

Дмитро Дубілет наголошує, що є наміри створити глобальний fintech-стартап з капіталізацією під $1 млрд вже через декілька років. Велика частина характеристик продукту, які планують для британського ринку, буде запущена і в Україні. Робота над проектом триває кілька місяців, у планах – відкриття офісів у Лондоні та отримання відповідних ліцензій. За словами топ-менеджера, запуск мобільного банківського продукту в цій країні трохи складніший, бо має свої обмеження на P2P-платежі.

Поки що невідомо, як буде називатися проект у Великобританії. Наразі Fintech Band перебуває у процесі формування стратегії власного бренду. Українцям у цьому допомагатиме місцеве агентство. Запуск бета-версії планують вже восени 2018 року.

Share
Написати коментар
loading...