Реклама

Український виробник іграшок зібрав $37 тис на Kickstarter

Українська компанія ToysLab успішно завершила Kickstarter-кампанію зі збору коштів на випуск дерев'яних магнітних іграшок Wumba. Про це повідомляє видання AIN.UA
Čytaty latynkoju
Український виробник іграшок зібрав $37 тис на Kickstarter
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Український виробник іграшок зібрав $37 тис на Kickstarter
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Українська компанія ToysLab успішно завершила Kickstarter-кампанію зі збору коштів на випуск дерев'яних магнітних іграшок Wumba. Про це повідомляє видання AIN.UA

За місяць краудфандінга (з 6 червня по 6 липня 2018 року) стартап зібрав понад $37 тис від 391 користувача платформи колективного фінансування при поставленій меті в $25 тис.

Що являють собою ці іграшки

Wumba — набір з 5 дерев’яних іграшок-тварин з магнітною основою. Вироби модульні. Вони складаються з трьох деталей, тому діти можуть комбінувати їхні частини між собою. При цьому іграшки безпечні для використання. Для з’єднання використано неодімові магніти без вмісту свинцю. Усі деталі виготовлені з буку та вкриті фарбою і лаками на водній основі. Кожен блок проходив індивідуальну перевірку. Wumba також узгоджуються з положеннями американської та європейської сертифікації виробів для дітей.

За словами співавтора проекту Сергія Клейменова, які наводить видання AIN.UA, ідея подібних іграшок з’явилася 2 роки тому, а на підготовку кампанії пішло 3 міс. Зараз готові 5 різних видів іграшок, а всього у команди в запасі є 15 варіантів.

Як вироблятимуть набори

Виготовляти вироби будуть в Україні у Вишневому під Києвом. Туди ToysLab вже декілька років переміщує поступово виробництво з Китаю. Це дозволяє краще контролювати виробничий процес.

Після доставки комплектів Wumba до тих, хто зробив внески через платформу колективного фінансування, іграшки обіцяють запустити в роздрібний продаж. В українських магазинах вони з’являться з осені 2018-го. Вартість одного набору для учасників Kickstarter-кампанії складала від $45 до $650 в залежності від кількості іграшок.

Нагадаємо, днями успішно завершиласяУкраїнська настільна гра зібрала $110 тис на Kickstarter на Kickstarter кампанія українського стартапу, який створив настільну гру.

Share
Написати коментар
loading...