Реклама

€5 тис для настільних ігор — історія українського стартапу BGTopia

5 липня в HUB 4.0 відбувся перший Demo Day стартап-акселератора YEP. Це — мережа, що надає підприємницьку освіту для молоді. Резиденти акселератора боролися за приз від The European Fund for Southeast Europe у розмірі €5 тис
Čytaty latynkoju
€5 тис для настільних ігор — історія українського стартапу BGTopia
  1. Головна
  2. Історії
  3. €5 тис для настільних ігор — історія українського стартапу BGTopia
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
5 липня в HUB 4.0 відбувся перший Demo Day стартап-акселератора YEP. Це — мережа, що надає підприємницьку освіту для молоді. Резиденти акселератора боролися за приз від The European Fund for Southeast Europe у розмірі €5 тис

До складу журі демо-дня входили:

  • Станіслава Сергієнко, представниця EFSE,
  • Володимир Кучер, СТО проектів ІТ-компанії Lucky Labs,
  • Олександра Балкова, програмний директор WiseGuys,
  • Денис Зернишкін, засновник Gravitec,
  • Григорій Стешенко, співзасновник та інноваційний директор YEP.

Акселератор YEP

Всі чотири проекти мали дуже хороші ідеї, проте рівень їх пропрацювання був різним. Абсолютна більшість членів жюрі обрала BGTopia, тому що вони точно знають кому потрібен їх продукт. Призовий фонд допоможе їм запустити перші продажі вже до вересня

Володимир Кучер, Lucky Labs

BGTopia — стартап-переможець конкурсу

Про свій проект розповідає Вікторія Завгородня, засновниця і CEO стартапу BGTopia:

— BGTopia — єдина компанія, що надає сервіс «коробки за підпискою» з ексклюзивними настільними іграми. Кожні 3 місяці надсилаємо передплатникам коробку, в якій знаходиться 1–3 унікальні настільні ігри, які більше ніде не можна придбати. Також у коробці можна знайти різний цікавий мерч, пов’язаний з настільними іграми.

Вікторія стверджує, що вони звертаються до одних із найсильніших емоцій людини — цікавості та радості:

— Адже це так інтригує: «Що ж буде в коробці цього разу?» Ми надихаємо, дивуємо і даруємо позитивні емоції. Настільні ігри — це живе спілкування, посмішки, сміх, всі близькі люди разом.

Акселератор YEP

BGTopia розробляють настільні ігри, які будуть зрозумілі людям будь-якого віку. Команда працює з молодими талановитими українськими авторами, ілюстраторами.

За освітою Вікторія — графічний дизайнер, але як і більшість молодих людей не зовсім уявляла, чим хотіла би займатися у житті:

— Вирішила спробувати себе у програмуванні і подалася до UNIT Factory, де промова одного із менторів надихнула зацікавитися підприємництвом.

За словами Завгородньої, згодом вона побачила в інтернеті новину про запуск студентського інкубатора стартапів — YEP: «Часу було мало, а гідної ідеї все не знаходилось. І в останній день подачі заявки до першого набору, я збагнула, що моє хобі та натхнення — настільні ігри — і є тим самим, чим я хочу займатися. Тоді згадавши про свої проблеми і пошукавши схожі в інтернеті, я й придумала продукт, над яким працюю і досі.

За місяць BGTopia планує відкрити можливість замовлення коробочок з іграми, а вже у вересні 2018-го вони зможуть доставити перші продукти покупцям.

Share
Написати коментар
loading...