Реклама

Естонський Lift99 відкриває коворкінг у Києві

У Києві відкривається коворкінг, у якому пройде захід від фонду Garage48. Це некомерційна організація, яка сприяє стартапам та підприємництву в Естонії, Європі та Африці
Čytaty latynkoju
Естонський Lift99 відкриває коворкінг у Києві
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Естонський Lift99 відкриває коворкінг у Києві
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
У Києві відкривається коворкінг, у якому пройде захід від фонду Garage48. Це некомерційна організація, яка сприяє стартапам та підприємництву в Естонії, Європі та Африці

Хакатони від Garage48 проходять у форматі свого роду тренінгів. Упродовж 48 годин команди з програмістів, проектних менеджерів, маркетологів, дизайнерів, підприємців намагаються перетворити ідеї в діючі стартапи.

Навіщо новий коворкінг у Києві

Тепер пробний Garage48 проведуть у Києві. Це відбудеться вперше. Фокус зроблять на темах бізнесу та реальних продуктах, які зможуть втілитися в життя та приносити реальну користь користувачам. Кінцева мета створення осередку у Києві: створення великої загальноєвропейської тусовки для стартапів. Київ є наступною точкою на карті у цій меті. Наразі ініціатори справи шукають приміщення в столиці, неподалік від центру, у якому міг би розміститися коворкінг.

Нагадаємо, що українські інноваційні стартапи кличутьУкраїнські інноваційні стартапи запрошують на європейську програму на європейську програму.

Онлайн-платформа Vestbee знайомить світових бізнес-янголів, фонди та корпорації з підприємцями-початківцями, які мають цікаві проекти. Спільно з CEE Business Angels Network платформа запрошує інноваційні стартапи з усієї Європи взяти участь у CEE Startup Challenge.

Переможці отримають широкий доступ до глобальних інвесторів, корпорацій та медіа-партнерів. Програма також надасть їм підтримку у розвитку бізнесу з боку керівників високого рівня (серед іншого, з Кремнієвої Долини) та безкоштовні квитки на провідні регіональні заходи. Команда-переможець також отримає пакет призів вартістю €50 тис.

Нагадаємо, що українські стартапи також запрошувалиУкраїнські стартапи запрошують представити свої ідеї на Elevate Conference представити свої ідеї на Elevate Conference. Це – перша в Україні спільна конференція медіа, IT-бізнесу і стартапів. Мета заходу — зв’язати підприємців з журналістами і редакторами, щоб вони використовували силу медіа для просування бізнесу.

Share
Написати коментар
loading...