Реклама

Projector запускає освітній кампус у Берліні

Projector та Smashing Magazine запускають Berlin Design Campus — тижневий освітній кампус у Берліні. Він об’єднає освітню програму разом зі знайомством зі столицею Німеччини
Čytaty latynkoju
Projector запускає освітній кампус у Берліні
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Projector запускає освітній кампус у Берліні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Projector та Smashing Magazine запускають Berlin Design Campus — тижневий освітній кампус у Берліні. Він об’єднає освітню програму разом зі знайомством зі столицею Німеччини

Дизайн-кампус – це тиждень, насичений воркшопами, лекціями, екскурсіями, мітапами, візитами в офіси агентств і продуктових компаній. Мета: побачити та відчути світову індустрію зсередини.

Хто серед менторів кампусу

Учасники будуть вчитися, переймати досвід провідних спеціалістів, спілкуватися, досліджувати культуру та індустрію. І, звісно, подорожувати у хорошій компанії. Ділитися досвідом на кампусі будуть світові спеціалісти:

  • Vitaly Friedman, засновник і головний редактор авторитетного видання Smashing Magazine
  • Matteo Cavucci, провідний консультант у ThoughtWorks
  • Eike König, креативний директор берлінської студії Hort
  • Ben Lowdon, UX дизайнер у HERE maps (Nokia).

Ідея Берлінського кампусу в тому, щоб побудувати міст між теорією і практикою, відкриваючи для себе досвід дизайн-агентств та продуктових компаній Німеччини. Кампус стане цінним досвідом, який мало хто здатен отримати за свою кар'єру

Vitaly Friedman, співзасновник Berlin Design Campus та Smashing Magazine

Навчання та спілкування проходитиме в офісах провідних креативних агентств: Fjord, Mozilla, SinnerSchrader, Eden-spiekermann, Contentful, Thoughtworks, Smashing Magazine, Hort.

Детальніше про Berlin Design Campus 15-22 липня можна почитати за посиланням. 

Додамо, що школі Projector виповнилосяОлександр Трегуб, Projector: «Людина має бути зарядженою на результат» 3 роки. Ми починали як маленький освітній проект з навчання веб-дизайну. Щодня в школі виступають провідні дизайнери, маркетологи, розробники, копірайтери, ілюстратори, менеджери, стратеги і юристи. Навчання будується на 3 принципах — Practicult, Flame, Feedback.

  • Practicult — культ практики. Курси важкі, тут доводиться працювати. Студенти навчаються не на лекціях, а на власних зусиллях, помилках і успіхах.
  • Flame — це задача надихнути студента предметом, забезпечити максимальне занурення. Поки студент самовмотивований, батіг йому не потрібен.
  • Feedback — студенти роблять масу домашніх завдань, які оперативно коментують куратори курсів.

Share
Написати коментар
loading...