Реклама

Агрохолдинг МХП проведе студентський хакатон agro-tech проектів

Середина травня стане часом, коли у столиці зберуться молоді дослідники технологій у сфері агробізнесу. Мета хакатону, організованого МХП – пошук інноваційних рішень для оптимізації та автоматизації виробництва агрохолдингу
Čytaty latynkoju
Агрохолдинг МХП проведе студентський хакатон agro-tech проектів
  1. Головна
  2. Новини
  3. Агрохолдинг МХП проведе студентський хакатон agro-tech проектів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Середина травня стане часом, коли у столиці зберуться молоді дослідники технологій у сфері агробізнесу. Мета хакатону, організованого МХП – пошук інноваційних рішень для оптимізації та автоматизації виробництва агрохолдингу

12-13 травня в іннноваційному парку UNIT.City в Києві пройде 30-годинний хакатон для студентів аграрних і технічних спеціальностей – Student Agritech Challenge. Його основна мета – пошук інноваційних рішень для оптимізації та автоматизації виробництва агрохолдингу, а також створення нових можливостей для розвитку та працевлаштування студентів різних спеціальностей. Організатором хакатону виступає агрохолдинг МХП, за підтримки Radar Tech, Agrohub і DG Hack.

Кого збирають на хакатон від МХП

На заході зберуться:

  • винахідники,
  • студенти аграрних і технічних університетів,
  • молоді фахівці та топ-менеджери агрохолдингу МХП,
  • запрошені експерти провідних агрокомпаній країни,
  • ментори з розвитку технологічних рішень.

Команда з найбільш проривними ідеями отримає головний приз – тур в один з інноваційних центрів Ізраїлю. Активні учасники хакатону також отримають можливість працевлаштуватися в агрохолдинг поза конкурсом.

Студенти агро- та технічних спеціальностей зможуть попрацювати з експертами МХП, отримати цінний досвід, практичні знання і запропонувати свої інноваційні рішення.

Як буде організовано роботу під час хакатону

Під час хакатону учасники, які можуть бути навіть не знайомі між собою, об’єднаються в команди по 5 осіб. Обов’язкова умова: одним з членів команди буде молодий спеціаліст МХП, який допоможе учасникам розібратися зі структурою холдингу, особливостями процесів його діяльності і розробити ефективні рішення.

Для кожної спеціальності організатори підготували окреме профільне завдання в рамках загального кейсу з реальної роботи холдингу. Всі учасники будуть працювати над автоматизацією 3 ключових процесів на птахофабриці:

  • транспортування і подачі комбікорму в зоні вирощування птиці,
  • автоматичного зважування птиці в період її зростання,
  • рішення «smart-подачі» комбікормів.

Для першого дня хакатону організатори підготували лекції та майстер-класи від провідних фахівців компанії МХП і українських експертів в області аграрного бізнесу, маркетингу, побудови бізнес-стратегій та продажів. Починаючи з вечора, учасники працюватимуть над кейсом від організатора хакатону – провідного агрохолдингу Східної Європи МХП. На це у них буде ніч і половина наступного дня.

А вже 13 травня пройде презентація проектів і прототипів, після чого – нагородження переможців та фінальна вечірка.

Як долучитися

Участь в хакатоні безкоштовна, але необхідна попередня реєстрація на платформі CASERS за посиланням. Організатори також оплачують проїзд учасникам з інших міст.

Локація:

UNIT.City (Київ, вул. Дорогожицька 1).

Час проведення:

  • Початок — 12 травня о 10:30. Реєстрація відкриється о 9:30.
  • Закінчення 13 травня о 19:00.

Організатори:

Докладна інформація — на сторінці хакатону в Facebook.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про те, як шукаютьІ в полі, і в коворкінгу — як MHP Accelerator шукає цікаві проекти інновації agro-tech у регіонах України для MHP Accelerator.

Share
Написати коментар
loading...