Реклама

Post cryptum — другий pre-sale TON, кредит під заставу криптовалют, продаж Poloniex

Традиційно вівторок у Na chasi — криптодень. Ми підібрали найцікавіші новини про цифрові валюти та технології децентралізованої передачі даних. А також проговоримо про популярні платформи, тренди, ICO і найбільш перспективні проекти для інвестування
Čytaty latynkoju
Post cryptum — другий pre-sale TON, кредит під заставу криптовалют, продаж Poloniex
  1. Головна
  2. Крипто
  3. Post cryptum — другий pre-sale TON, кредит під заставу криптовалют, продаж Poloniex
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Традиційно вівторок у Na chasi — криптодень. Ми підібрали найцікавіші новини про цифрові валюти та технології децентралізованої передачі даних. А також проговоримо про популярні платформи, тренди, ICO і найбільш перспективні проекти для інвестування

До речі, гарна новина для тих, хто хоче більше знати про світ цифрових валют. Telegram-канал «Що біткоїться» тепер ділитиметься з нашою редакцією найактуальнішими новинами, натомість наші матеріали крипту та репортажі з конференцій по темі ви зможете прочитати у спеціалізованій групі. Отож, вперед до криптоновин!

Телеграм проведе 2й закритий передпродаж

Протягом останніх декількох місяців генеральний директор Telegram переконав 81 акредитованого інвестора, включаючи гігантів Кремнієвої долини Sequoia Capital та Benchmark, надати йому $850 млн перед початком ICO. Тепер він намагається залучити ще більше грошей, перш ніж токен буде запропонований громадськості. Зміна планів Telegram відбувається, оскільки компанія знаходиться під пильною увагою перед проведенням ICO. Воно стане найбільшим в історії. Його мета – залучити гроші для створення власної платіжної системи на блокчейні Telegram Open NetworkКремнієва долина інвестує у криптотокени Telegram. Екосистема обіцяє бути подібною Ethereum, Тут передбачено запуск додатків, послуг та магазин для цифрових і фізичних товарів.

Поляки відрікаються від криптовалют

Слідом за скандалом навколо спонсорування антикриптовалютних блогів на YouTube Міністерство з питань цифрового врядування повідомило, що припиняє патронаж Польського акселератора з blockchain-технологій (PATB). На початку лютого в новинах Венесуели повідомляли, що нова державна криптовалюта Petro знайшла іноземних інвесторів, в тому числі Польщу. Міністерство фінансів Польщі повідомило, що вони фактично «не отримували ніякого листа в цьому питанні». Вони додали, що криптовалюти не є законним платіжним засобом в Польщі. У той же час, Польський технологічний Blockchain-акселератор (PATB) оголосив, що одна з його команд працює над розробкою національної криптовалюти – цифровий Złoty, dPLN. Після цього оголошення PATB втратив підтримку від свого головного покровителя, Міністерства з питань цифрового врядування.

Bank of America визнав криптовалюти потужним конкурентом

Bank of America (BoA) зізнався регуляторам США, що нездатний конкурувати зі зростаючою популярністю використання криптовалют. У річному звіті Комісії з цінних паперів і бірж (SEC), основний банк США вперше окреслює криптовалюти як сфера, яка може викликати «істотні витрати». Нагадаємо, що BoA прагнув запровадити систему обміну криптовалют в грудні 2017 року, але отримав критику за те, що заблокував своїх клієнтів після використання криптовалютних карт.

Кредити під заставу криптовалют

Мережа ломбардів «Скарбниця» в Україні надасть унікальну послугу — кредити під заставу криптовалют. Впровадження цього проекту обумовлено стрімким розвитком системи криптовалют в світі. Усвідомлюючи привабливість цього активу для інвестування, власникам різних видів криптовалют пропонують отримання грошей на поточні потреби, не позбавляючи себе прибуткової довгострокової інвестиції. Для спрощення потенційним позичальникам буде запропонований калькулятор. З його допомогою можна буде буквально в  1 клік визначитися з типом і обсягом криптовалют для застави, строком та сумою кредиту. Можна буде отримати кредит у гривні на термін до 31 дня з правом пролонгації. Як тільки заборгованість по кредиту погашена — вся сума криптовалют, яка була передана в заставу, повертається позичальнику в повному обсязі.

Circle придбав криптобіржу Poloniex

Провайдер платіжних рішень Circle повідомив про покупку однієї з найбільших американських кріптовалютних бірж Poloniex. Сума угоди склала $400 млн. Компанія Circle має 3 відділення:

  • Circle Pay для платежів в фіатних валютах,
  • Circle Trader — провайдер ліквідності для криптовалют,
  • Circle Invest в стані розробки — додаток для рітейлу, який дозволить клієнтам інвестувати в ринок криптовалют.

Дані про угоду були опубліковані в блозі Circle, де творці додатка Шон Невілл і Джеремі Еллайр відзначили, що першим кроком компанії стане робота над технічними особливостями і клієнтською підтримкою.

Вкотре про регуляцію криптовалют в ЄС

Австрійський міністр фінансів Гартвіґ Льоґер (Hartwig Löger) пропонує прирівняти криптовалюту до золота, а токени до цінних паперів, поширити закон на весь ЄС. Також він висунув ідею про створення Ради регуляторів Fintech, який буде організовано до березня, де експерти з криптографії вивчать, як крипторегулювання буде працювати з інституціями ЄС.

Share
Написати коментар
loading...