Реклама

Івано-Франківськ приєднується до закупівель через ProZorro.Продажі

18 січня 2018 року в Інвано-Франківську офіційно презентують запуск платформи ProZorro.Продажі
Čytaty latynkoju
Івано-Франківськ приєднується до закупівель через ProZorro.Продажі
  1. Головна
  2. Новини
  3. Івано-Франківськ приєднується до закупівель через ProZorro.Продажі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
18 січня 2018 року в Інвано-Франківську офіційно презентують запуск платформи ProZorro.Продажі

На презентацію ProZorro запрошують представників громадянського суспільства, бізнесу та журналістів. Презентація відбудеться під орудою радника Міністра інфраструктури України Олексія Соболева.

Що варто знати про ProZorro.Продажі

Електронна система продажу майна покликана викорінити і системно запобігати корупції на місцевому рівні. За словами розробників, ця платформа забезпечує прозорість, унеможливлює дискримінацію та надає об’єктивну оцінку пропозицій при продажі та оренді майна комунальної власності. Із 18 січня 2018 року Івано-Франківська міська рада запроваджує оренду комунального майна через новий сервіс та впроваджує Систему публічних електронних закупівель ProZorro.

На заході будуть обговорюватися інструменти контролю та аналітики представниками громадського сектору, журналістами та громадянами міста за ефективним використанням ресурсів громади. На презентацію запрошуємо представників громадянського суспільства, бізнесу та журналістів. Долучитися до події можна за посиланням у Facebook.

Нагадаємо, раніше ми розповідали вам про показникиСтало відомо, скільки грошей ProZorro принесла українському бюджету електронних закупівель в Україні.

Share
Написати коментар
loading...