Реклама

💳 TransferWise запускає картку та онлайн-рахунок для міжнародних переказів будь-куди

Компанія TransferWise, що здійснює грошові перекази, почала запуск свого «транскордонного рахунку» для споживачів. Це означає, що вперше європейський єдиноріг запропонував дебетову картку
Čytaty latynkoju
💳 TransferWise запускає картку та онлайн-рахунок для міжнародних переказів будь-куди
  1. Головна
  2. Новини
  3. 💳 TransferWise запускає картку та онлайн-рахунок для міжнародних переказів будь-куди
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Компанія TransferWise, що здійснює грошові перекази, почала запуск свого «транскордонного рахунку» для споживачів. Це означає, що вперше європейський єдиноріг запропонував дебетову картку

Спочатку новий сервіс надавався для 1 тис клієнтів. Упродовж найближчих тижнів до них долучаться декілька тисяч інших. А повний публічний запуск, прив’язаний до першого кварталу цього року, надасть банківські реквізити для місцевих банків у Великобританії, США, Австралії та Європі. Загалом новий сервіс дозволяє зберігати та конвертувати 28 валют. Він орієнтований на людей, яким потрібно отримувати та витрачати гроші за кордоном чи з-за кордону, і хто хоче скористатися перевагами низького обмінного курсу TransferWise та прозорих платежів.

Які послуги пропонує оновлений TransferWise

«Це крок вперед для досягнення нашого бачення грошей без кордонів, де кожен будь-де в світі може витрачати і отримувати гроші, не турбуючись про формальності із банком та обмінний курс», — заявив співзасновник та голова правління TransferWise Таавет Хінрікус. Він називає створення подібного фінансового продукту першим в історії прикладом подібного сервісу. За словами топ-менеджера, ця картка не покликана замінити основний поточний рахунок. Новинку слід  розглядати як супутній обліковий запис, який вирішує кілька різних, але фундаментальних проблем. Зокрема, якщо ви отримуєте дохід з-за кордону та в іншій валюті на ваш домашній банківський рахунок, то, швидше за все, вам доводиться сплачувати додаткові банківські комісійні, Також можна втратити частину коштів через заниження банківського обмінного курсу. Цього можна уникнути, якщо у вас був місцевий банківський рахунок у країні та валюті, якою ви користуєтеся. З новим сервісом можна безкоштовно відкрити адреси облікових записів TransferWise Borderless. Це дозволяє вам отримувати гроші як місцеві перекази в національній валюті. Користувачі сервісу можуть отримати номер місцевого банківського рахунку одним кліком. Додавання картки TransferWise MasterCard дозволяє витратити гроші як місцеву валюту.

Що варто знати про компанію

Компанія зі штаб-квартирою в Лондоні стверджує, що зараз вона налічує 900 людей по всьому світу у 9 офісах і має 15% ринку США. Також компанія оголосила про отримання у листопаді 2017 року інвестицій у розмірі $280 млн. Відтак вартість бізнесу TransferWise склала $1,6 млрд.

Нагадаємо, у 2017 році в Україні запустився? Як ми 7 днів тестували Monobank — і що з цього вийшло так званий «мобільний банк» — банківський продукт Monobank від Universal Bank. Він дозволяє власникам картки користуватися безготівковими розрахунками та купівлею на виплат без потреби вдаватися до банкоматів та відвідування відділень банку.

Share
Написати коментар
loading...