Реклама

Експерти з криптовалют, за якими варто стежити у 2018 році

У світі зростає ажіотаж навколо криптовалют настільки, що слова «blockchain», «Bitcoin», «ICO» чи «токени» стають повсякденними. Все ж, ринок криптовалют — це складна багаторівнева система, і якщо вас цікавлять його можливості та перспективи, варто бути в курсі змін в криптоспільноті
Čytaty latynkoju
Експерти з криптовалют, за якими варто стежити у 2018 році
  1. Головна
  2. Крипто
  3. Експерти з криптовалют, за якими варто стежити у 2018 році
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
У світі зростає ажіотаж навколо криптовалют настільки, що слова «blockchain», «Bitcoin», «ICO» чи «токени» стають повсякденними. Все ж, ринок криптовалют — це складна багаторівнева система, і якщо вас цікавлять його можливості та перспективи, варто бути в курсі змін в криптоспільноті

Знаючи до кого звернутися за експертною думкою, ви зможете з легкістю слідкувати за актуальними тенденціями у світі криптовалют. Пропонуємо ТОП-10 спеціалістів, за якими варто стежити у 2018 році.

Боббі Онг (Bobby Ong)

Співзасновник CoinGecko, рейтингового сайту про криптовалюти, Боббі Онг також курує Fintech Street, — інформаційний портал про фінансові технології. Ви можете там зареєструватися, щоб отримувати новини з криптосфери одразу на поштову скриньку.

CoinGecko — це рейтинг, мета якого забезпечити всебічний огляд криптовалют. Капіталізація, звичайно, є важливим параметром кожної, але нею легко маніпулювати. Існує багато інших чинників, що мають вплив на вартість, огляд яких міг би бути корисним.

Нік Сабо (Nick Szabo)

Заявлений як справжній Сатоши Накамото, Нік Сабо — першопроходець у світі криптовалют. Його блог рідко оновлюється (і вимагає досить зосередженого читання), але твіти з’являються частіше і більш легкі для сприйняття. Додайте його в свій список, і можете бути впевненими, що кожне посилання буде актуальним, а кожен твіт стане корисним доповненням для обговорення криптовалют.

Гевін Андресен (Gavin Andresen)

Один з лідерів раннього розвитку Bitcoin, Гевін Андресен, залишається ключовим експертом для розуміння останніх криптовалютних розробок. Не шукайте постійних оновлень у його блозі, але витратьте декілька годин на прочитання його старих записів і твітів. У листопаді 2017-го Гевін Андресен представив новий спосіб стиснення блоків Bitcoin, який повинен допомогти впоратися з факторами, що заважають масштабуванню.

Андреа О’Салліван (Andrea O’Sullivan)

Зацікавленість криптовалютами в основному домінує серед чоловіків, але Андреа О’Салліван виділяється як рідкісна експертка в індустрії. Ви можете стежити за її думками про криптовалюти в ThinkLab і в Twitter.

Пол Вигна (Paul Vigna)

Пол Вигна — «постійний зомбі-експерт Wall Street Journal». Він написав про Walking Dead і наукову фантастику, а також є автором двох книг про Bitcoin і цифрові валюти. У той час, як інші фахівці з криптовалют здебільшого є розробниками, Пол Вигна — репортер, який знає, як зробити текст зрозумілим і цікавим.

Сюзанна Чішті (Susanne Chishti)

Сюзанна є генеральним директором Fintech Circle, інституту, який навчає людей, які хочуть стати професіоналами у сфері Fintech. Якщо ви хочете дізнатися більше про те, як криптовалюти впливають на фінансови ринок, — і якщо плануєте будувати кар’єру в цьому напрямку — поцікавтеся тут.

Андреас М. Антонопулос (Andreas M. Antonopoulos)

Андреас М. Антонопулос є автором книги «Освоєння Bitcoin». Якщо у вас немає часу на зосереджене прочитання, влаштуйтеся зручніше, розслабтеся і насолоджуйтеся одними з найпростіших  пояснень у його відео на YouTube.

Олаф Карлсон-Уї (Olaf Carlson-Wee)

Свого часу Олаф Карлсон-Уї пішов з Coinbase для того, щоб створити інноваційний хедж-фонд під назвою Polychain Capital. Стартапу з Сан-Франциско вдалося залучити $ 10 млн венчурних інвестицій, які будуть спрямовані на створення фонду фінансування розробок альтернативних блокчейн-активів.

Джон Матоніс (Jon Matonis)

Колишній виконавчий директор Bitcoin Foundation Джон Матоніс переконаний, що багато приватних інвесторів недооцінюють ті можливості, які пропонує Bitcoin, а також вірить, що в довгостроковій перспективі цифрова валюта буде коштувати набагато більше, ніж зараз.

Джон Макафі (John McAfee)

Відомий кріптоентузіаст і засновник MGT Capital Investments Джон Макафі твердо переконаний, щоBitcoin був і залишається найкращою довгостроковою інвестицією. Також у своєму Twitter він запропонував рубрику «коїн дня», яку нещодавно вирішив переформатувати у «коїн тижня».

Share
Написати коментар
loading...