Реклама

Як провести новорічні свята на ВДНГ

Святковий сезон на київському ВДНГ вже стартував – тепер всі охочі можуть вільно відвідувати «Зимову країну» до 14 січня 2018 року
Čytaty latynkoju
Як провести новорічні свята на ВДНГ
  1. Головна
  2. Місто
  3. Як провести новорічні свята на ВДНГ
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Святковий сезон на київському ВДНГ вже стартував – тепер всі охочі можуть вільно відвідувати «Зимову країну» до 14 січня 2018 року

Здається, ніби «Зимова країна» створена лише для батьків з дітьми, але насправді все зовсім навпаки. Спробуємо розібратися, кому і що шукати на ВДНГ.

«Зимова країна» працюватиме до 17 січня

«Зимова країна» працюватиме до 14 січня

Розваги цього року розрахували на будь-який вік: від 3 до 55. Навіть на прем’єрі «Вартових мрій» зібралася публіка, яка точно не підпадає під категорію «аби моїй дитині сподобалось». По завороженим обличчям стало зрозуміло: дорослим тут теж є, на що подивитися.

Вхід на заходи біля ялинки, фотозони та ярмарки безкоштовні. На решту дійств вхід платний. Квитки на сеанси можна придбати онлайн або вже на місці події, розрахувавшися карткою.

План «Зимової країни»

План «Зимової країни»

Резиденція Діда Мороза

Резиденція працює, як і поштове відділення: тут можна написати листа та кинути його у поштову скриньку. Пізніше Дід Мороз читає всі прохання та пише на них відповіді.

Читайте також: ВДНГ презентував власну концепцію розвитку

Спостерігати за ельфами — задоволення, якщо ви хоча б трохи вірите у дива. В гостях у Діда Мороза та ельфів можна забути, скільки вам років. Все тому, що актори грають ельфів так переконливо, що здається, ніби вони там дійсно живуть. Туди варто піти хоча б заради «хвилини обіймів», коли ельфи кидають листи з рук і починають обіймати кожного, аби глядачі на хвилину забули про все, що залишилося поза межами ВДНГ.

Тюбінгові гірки

Хоч тобі 10, хоч тобі 30, а зізнайся: кататися з гірок люблять всі. За словами організаторів, цьогорічну гірку для дорослих зробили екстремальнішою, а спуск на надувних тюбах кращий, ніж на санках. І правда: така подушка додає спуску м’якості, а штучне покриття, яке використовують замість снігу – чудове прискорення. Тут встановили дві гірки: дорослу, довжина якої – 55 м, і дитячу, яка вдвічі менша.

Ковзанка

Величезну ковзанку площею у 1,6 тис м² розмістили на головній площі ВДНГ просто біля ялинки. Навіть, якщо на вулиці буде плюсова температура – штучний лід не розтане. Про речі також дбати не доведеться – є камера зберігання. Аби не потрапити на годину пік, сюди краще приходити в будні дні.

Кататися можна на власних ковзанах, але якщо своїх немає – тут є пункт прокату

Країна роботів

Для фанатів дронів у Країні роботів є дещо незвичайне – це шоу, де у повній темряві 6 квадрокоптерів синхронно виробляють трюки, шикуються у лінії та малюють фігури у повітрі. Подібне шоу, де 5 невеликих чоловічків одночасно танцюють, створили і з роботами.

Шоу квадрокоптерів

Шоу квадрокоптерів

Роботи-танцівники

Роботи-танцівники

Тут можна зустріти і таких, що більші за людину. Вони залюбки розкажуть, як їхні справи, а від обіймів з Данко та кулака від Бамблбі в захваті діти. Щовихідних тут проводитимуть майстер-класи та роботомаркет.

Улюбленець наймолодших поціновувачів «Трансформерів»

Улюбленець наймолодших поціновувачів «Трансформерів»

— Привіт, Бамблбі!

— Привіт, Бамблбі!

Простір для робообіймів

Простір для робообіймів

Коли усім весело

Коли усім весело

«Вартові мрій»

О 12:00 та о 17:00 можна відвідати виставу. Це шоу варто уваги тих, хто любить ризиковані трюки, автентичні костюми і звертає особливу увагу на якісні саундтреки – їх написав соліст Pianoboy Дмитро Шуров, який у музичному супроводі знається. Особливість цього шоу полягає у поєднанні сучасного танцю та 3D-технологій, що проектуються на сцену.

ВДНГ чекає на вас

ВДНГ чекає на вас

Share
Написати коментар
loading...