Реклама

Британська компанія вперше продала нерухомість за криптовалюту

Будівельна компанія Go Homes з Великобританії заявила, що успішно продала будинки за Bitcoin
Čytaty latynkoju
Британська компанія вперше продала нерухомість за криптовалюту
  1. Головна
  2. Крипто
  3. Британська компанія вперше продала нерухомість за криптовалюту
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Будівельна компанія Go Homes з Великобританії заявила, що успішно продала будинки за Bitcoin

Криптовалюти довгий час використовувалися лише для спекулиція та купівлі виключно цифрових товарів та послуг. Проте тепер за них можна придбати навіть нерухомість. Подібні приклади вже є в кількох країнах світу — і днями відбувся ще один подібний випадок. Перший будинок за криптовалюту у Британії продали у місті Колчестер. Він має 4 спальні і був оцінений в £350 тис. Його власник планує здавати житло в оренду, передає Telegraph. Для оплати він використав криптовалюту.

Коли будинки остаточно здадуть власникам

Другий будинок знаходиться в Хартфордширі і коштує майже вдвічі більше – £595 тис. Його придбав покупець, який «заробив свій статок на майнінгу і торгівлі в онлайн-іграх».

Покупці заплатили відразу всю суму, однак оселитися зможуть тільки в 2018 році. Здати будинки планують у березні 2018-го. Компанія планує приймати криптовалюту й надалі. Зараз йде спорудження близько 250 будинків в Хартфордширі, Ессексі і Східній Англії.

Це перший приклад подібної операції у Великобританії. Можна навіть сказати, що історичний. Продаж будинків за біткоїни буде ставати все більш звичним явищем у найближчі 5 років.

Ед Кессон, представник Go Homes

Нагадаємо, що в Україні також нещодавно продалиВ Україні вперше офіційно продали нерухомість через смарт-контракт нерухомість через смарт-контракт. Квартиру в Києві придбав американський покупець через децентралізований ринковий майданчик із продажу нерухомості Propy (США). При цьому продавець житла територіально знаходився в Нью-Йорку.

Share
Написати коментар
loading...