Реклама

В аеропорту «Київ» з’являться нові рейси до Естонії

Авіакомпанія Nordica відкриває новий рейс до Таллінна — з аеропорту "Київ" (Жуляни). Про це повідомив директор з розвитку компанії Свен Кукемельн під час прес-конференції
Čytaty latynkoju
В аеропорту «Київ» з’являться нові рейси до Естонії
  1. Головна
  2. Новини
  3. В аеропорту «Київ» з’являться нові рейси до Естонії
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Авіакомпанія Nordica відкриває новий рейс до Таллінна — з аеропорту "Київ" (Жуляни). Про це повідомив директор з розвитку компанії Свен Кукемельн під час прес-конференції

За словами першого заступника генерального директора компанії «Мастер-Авіа» Валерія Поліщука, переговори йшли кілька років, і новий рейс відкриває для пасажирів аеропорту «Київ» Північну Європу.

Коли з аеропорту «Київ» полетить новий рейс

Перший рейс стартує 25 квітня 2018 року через столицю Естонії, і вже опівночі 26 квітня приземлиться в Києві. Вартість квитків складе €70 в один кінець.

Кукемельн розповів, що велика частина рейсів компанії зараз спрямована на Західну Європу, але планує збільшувати кількість рейсів на схід, а рейс в Україну — один з таких прикладів. Оскільки Естонія — дуже маленький ринок, але Nordica як державна компанія хоче його розвивати.

Відкриття рейсів в «Києві» не означає відхід з «Борисполя», це означає тільки, що на новий ранковий рейс буде легше потрапити з міста.

При складанні розкладу ми намагаємося, щоб пасажири могли якомога ефективніше скористатися своїм часом.

Свен Кукемельн, директор з розвитку компанії Nordica

Він також зазначив, що як маленька авіакомпанія Nordica використовує невеликі Bombardier CRJ900ER, місткістю 88 посадочних місць і ATR, місткістю 70 місць (наприклад, на коротких рейсах у Санкт-Петербург). Nordica в своєму домашньому аеропорту Таллінна забезпечує стикування з іншими рейсами мережі.

Про компанію Nordica

Раніше Nordica літала з Києва в Таллінн тільки з «Борисполя» 6 днів на тиждень. Естонія заснувала Nordica в 2015 році як державну авіакомпанію. Це відбулося після припинення польотів державної Estonian Air. Спочатку компанія виконувала рейси спільно зі словенською компанією Adria Airways. Та першопочатково забезпечувала сертифікат для виконання польотів, а також платформу для продажу квитків під своїм кодом.

У 2016 році Nordica уклала договір про стратегічне партнерство з LOT, використовуючи платформу для продажу квитків польського перевізника і його код. У 2017 році авіакомпанія планує стати прибутковою. На цей час у Nordica є 16 літаків: 4 літаки надають субпідрядні послуги LOT Polish Airlines, 4 літаки – SAS, а один літак обслуговує органи місцевого самоврядування в Голландії і Швеції. Nordica планує додатково ввести в дію 3-4 літаки протягом 2018 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що авіакомпанія LOT відкриє новий рейсАвіакомпанія LOT відкриє новий рейс зі Львова зі Львова.

Share
Написати коментар
loading...