Реклама

В Україні запрацювало нове онлайн-радіо для абонентів Kyivstar

Радіостанція More. FM повідомляє про появу нового онлайн-радіо RadioKyivstar
Čytaty latynkoju
В Україні запрацювало нове онлайн-радіо для абонентів Kyivstar
  1. Головна
  2. Новини
  3. В Україні запрацювало нове онлайн-радіо для абонентів Kyivstar
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Радіостанція More. FM повідомляє про появу нового онлайн-радіо RadioKyivstar

26 млн абонентів Kyivstar можуть слухати нову станцію без тарифікації мобільного трафіку. Стрімінговий сервіс вже доступний для безкоштовного використання після завантаження додатку українськими абонентами мобільного зв’язку.

Що можна почути на RadioKyivstar

More.FM спеціалізується на створенні корпоративних радіостанцій. Наразі на новому онлайн-радіо запущено три музичних потоки: Business, Lounge і TOP-Hits. Радіостанція також анонсує про появу незабаром в ефірі нових потоків мовлення. За повідомленням прес-служби, RadioKyivstar можна знайти на сайті, а також у безкоштовних додатках для iOS і Android.

Нагадаємо, що компанія Київстар запустила інтернет-платформу VEON. Додаток чи не вперше на українському ринку пропонує користувачам знижки та бонуси від партнерів в складі нової глобальної платформи. А про історію месенджерів — від окремих настільних програм у перших комп’ютерних системах 1980-х до сучасних мобільних додатків — можна дізнатися у нашому матеріаліЕволюція месенджерів — коротка історія індустрії повідомлень за минулі 40 років.

Share
Написати коментар
loading...