Реклама

Чому комп’ютер має бути потужним — версія HP

Персональний комп'ютер — для когось це електронно-обчислювальна машина, що складається з мікросхем, запам'ятовувальних пристроїв, прикладного та апаратного програмного забезпечення. Але переважна більшість користувачів навіть уявити не може, яка «начинка» ховається всередині системного блоку
Čytaty latynkoju
MOYO
Чому комп’ютер має бути потужним — версія HP
  1. Головна
  2. Техно
  3. Чому комп’ютер має бути потужним — версія HP
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Персональний комп'ютер — для когось це електронно-обчислювальна машина, що складається з мікросхем, запам'ятовувальних пристроїв, прикладного та апаратного програмного забезпечення. Але переважна більшість користувачів навіть уявити не може, яка «начинка» ховається всередині системного блоку

Звичайно, поверхневих знань про те, як влаштовано ваш комп’ютер, цілком достатньо: наприклад, для роботи з текстовими чи табличними редакторами, перегляду мультимедійних файлів та відвідування сайтів. Але під час самостійного пошуку ідеального ПК необхідно орієнтуватися хоча б у основних характеристиках «заліза». Інакше без сторонньої допомоги більш обізнаного юзера можна потрапити у «пастку» власних бажань. Адже пошук «системника» та компонентів не може обмежуватися лише візуальними враженнями.

Чому варто обирати HP

Привабливе співвідношення ціни, якості та зовнішнього вигляду — те, чим відрізняються комп’ютери від HP. Крім того, цей відомий американський виробник займається створенням не лише системних блоків для ПК, але й різноманітних серверів, тому є достатньо універсальним та привабливим для споживачів.

Комп’ютери HP — це американська якість, підтверджена не лише часом, але і відгуками користувачів. Ці ноутбуки та моноблоки відрізняються доволі привабливим дизайном, що наразі є одним із вирішальних моментів при виборі комп’ютера (звичайно, після технічних характеристик). Крім того, системні блоки від Hewlett Packard доволі компактні та зручні. В залежності від орієнтації (горизонтальної чи вертикальної) їх можна зручно розмістити на столі чи у спеціальному його ярусі, а також на підлозі.

HP

Які конфігурації доступні

Ця компанія випускає комп’ютери з досить різноманітною «начинкою». Наприклад, що стосується оперативної пам’яті, то існують моделі із декількома конфігураціями:

  • базова версія із 512 ГБ (T310),
  • топові версії з неймовірними 16 ГБ (наприклад, Z2 Mini Perform, ProLiant DL380 Gen9, EliteDesk 800 G3 TWR). Останні в більшості своїй являють собою робочі станції або ж сервери.

НР пропонує своїм клієнтам беззаперечне право вибору — придбати відеокарту окремо чи взяти «системник». Пристрої, не оснащені відеокартою (Z440, 440 Xeon), надають покупцеві простір для вибору її типу та об’єму. А от моделі з графічним адаптером (наприклад, t520, ProDesk 400 G3) — це чудова можливість придбати все й одразу.

Що варто сказати про комплектацію комп’ютерів від HP, так це те, що разом з ними до складу набору можуть входити комп’ютерні мишки, дротові та бездротові клавіатури, інструкції з експлуатації, офіційні документи, що підтверджують походження, а також диски зі спеціальними драйверами.

HP — це відомий у всьому світі американський виробник комп’ютерної техніки, котрий своєю багаторічною діяльністю підтверджує беззаперечний факт: справжній якісний та універсальний комп’ютер повинен бути потужним та функціональним.

Share
Написати коментар
loading...