Реклама

У Facebook вирішили конкурувати з Tinder

Найпопулярніша світова соцмережа почала тестування нової функціональності для своїх користувачів. Ця опція аналогічна можливостям дейтінґового сервісу Tinder
Čytaty latynkoju
У Facebook вирішили конкурувати з Tinder
  1. Головна
  2. Новини
  3. У Facebook вирішили конкурувати з Tinder
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Найпопулярніша світова соцмережа почала тестування нової функціональності для своїх користувачів. Ця опція аналогічна можливостям дейтінґового сервісу Tinder

В чому суть новинки

Facebook почала тестування нової опції для користувачів чат-додатку Messenger. Запрошення зустрітися в реальному житті демонструється користувачам лише у тому випадку, якщо обидва з них є «друзями» у Facebook і дали позитивну відповідь на пропозицію зустрічі. Це виглядає як у популярному сервісі Tinder — проте працює лише для тих, хто вже додався до вас в друзі.

За інформацією журналіста видання Motherboard, що входить до медіахолдингу VICE, вперше нову опцію було помічено на смартфонах. Окрім сповіщення про готовність певної кількості друзів зустрітися цього тижня, додаток також пропонує зустріч із конкретною людиною. В разі, якщо обидва користувачі відповіли позитивно, їм висвітлюється запрошення на зустріч. Чи буде це просто дружня розмова, а чи побачення — вирішувати вже кожному із учасників цього чату.

На даному етапі нова опція перебуває в стадії бета-тестування, тому вона доступна лише частині користувачів навіть на території однієї країни (Канади, як у випадку із репортером, що помітив нову «фішку» Facebook). Немає жодних відомостей про те, чи буде запущено нову опцію для широкого загалу користувачів та як швидко це станеться.

Які соцмережі та сервіси «копіює» нова функціональність

Схожі механіки «співпадіння» інтересів та уподобань лежать в основі таких популярних мобільних дейтінґ-сервісів, як Tinder, Badoo та Bumble. Відмінність того, що пропонує Facebook, полягає у використанні лише вашого кола контактів, доступного через мобільний додаток Facebook Messenger. Також нова опція соцмережі Марка Цукерберґа не показує особистих уподобань щодо сексу чи побачень, як це роблять деякі популярні дейтінґ-платформи.

Share
Написати коментар
loading...