Реклама

Apple хоче транслювати фільми, які йдуть в кінотеатрах

Apple незабаром може стати постачальником фільмів із кінотеатрів прямо додому до глядачів — щоправда, працюватиме нова можливість спочатку лише у США
Čytaty latynkoju
Apple хоче транслювати фільми, які йдуть в кінотеатрах
  1. Головна
  2. Новини
  3. Apple хоче транслювати фільми, які йдуть в кінотеатрах
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Apple незабаром може стати постачальником фільмів із кінотеатрів прямо додому до глядачів — щоправда, працюватиме нова можливість спочатку лише у США

Як Apple планує включитися у ринок кінопрокату

Декілька ключових голівудських студій ведуть перемовини із компаніями Apple та Comcast. предметом їхньої розмови, за іфнормацією Bloomberg, є створення преміум-сервісу, котрий дасть змогу орендувати кінофільми одразу за 2 тижні після прем’єри у кінотеатрах. Подібний крок може мати щонайменше 2 наслідки. Перший — різке падіння прибутків від продажу білетів у кінотеатрах (якщо не закриття низки із них взагалі). Другий — зростання аудиторії онлайн-сервісів для перегляду фільмів в США.

Згідно із інформацією, яку наводять у Bloomberg, угода між корпораціями та кінокомпаніями все ж має принести додаткові відрахування кінотеатрам та прокатникам, якщо ті погодяться і підтримають появу подібного сервісу. Поки що остаточної спільної позиції з цього питання немає. Якщо кінотеатри відмовляться від участі у новому починанні, вони можуть залишитися «на узбіччі» і втратити чимало грошей, зауважують у виданні.

Коли чекати на новий сервіс

Строків запуску подібного сервісу наразі не оприлюднено. У перемовинах фігурують такі «монстри» кінопрокатного ринку, як Warner BrosАнна Бойко, Warner Bros. в Україні: «Не боремося з конкуренцією, а працюємо ще краще» та Universal. До них поки що не виявила бажання долучитися Disney. Нагадаємо, нещодавно ця компанія вирішила запустити власний стрімінґ-сервіс на платформі BAMTech. Загалом творці Міккі-Мауса та інших культових анімаційних персонажів інвестуютьDisney запустить власний стрімінґовий відеосервіс $1,5 млрд у BAMTech, ставши провідним акціонером платформи. Також буде запущено ексклюзивну трансляцію потокового контенту для ESPNПророк Білл — 15 реалізованих передбачень CEO Microsoft із 1999-го. Це — американський спортивний канал.

Share
Написати коментар
loading...