Реклама

Обласним спільнотам нададуть міні-гранти для розвитку громад

Можливості для громад від ГО «Молода Черкащина». Участь у конкурсі міні-грантів можлива для організацій з 11 областей України, а кошти виділять на проекти, що вирішать проблеми громад
Čytaty latynkoju
Depositphotos
Обласним спільнотам нададуть міні-гранти для розвитку громад
  1. Головна
  2. Новини
  3. Обласним спільнотам нададуть міні-гранти для розвитку громад
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Можливості для громад від ГО «Молода Черкащина». Участь у конкурсі міні-грантів можлива для організацій з 11 областей України, а кошти виділять на проекти, що вирішать проблеми громад

ГО «Молода Черкащина» в рамках проекту «Київський Діалог» за підтримки Міністерства Закордонних Справ Федеративної Республіки Німеччина запрошує громадські організації та благодійні фонди Львівської, Волинської, Рівненської, Івано-Франківської, Одеської, Миколаївської, Черкаської, Дніпропетровської, Харківської та підконтрольних Україні територій Донецької та Луганської області до участі в конкурсі міні-грантів.

Мета конкурсу

Сприяння соціальній згуртованості, взаєморозумінню у громаді, покращенню міського середовища та розв’язанню конкретних проблем місцевих громад Львівської, Волинської, Рівненської, Івано-Франківської, Одеської, Миколаївської, Черкаської, Дніпропетровської, Харківської та підконтрольних Україні територій Донецької та Луганської області шляхом підтримки локальних громадських ініціатив.

Тематика проектів

Проекти мають спрямовуватись на міський розвиток, важливість конкретної проблеми для місцевої громади / регіону бути обґрунтованими. Проект повинен чітко та реалістично зазначати, яким чином він спроможеться вплинути на розв’язання зазначеної проблеми.

Пріоритет надаватиметься проектам, які:

  • передбачають взаємодію між громадою та місцевою владою в розв’язанні конкретної проблеми та використання механізмів громадської участі;
  • передбачають активне залучення до їх реалізації молоді;
  • мають чітко визначені ціль та детальний план заходів;
  • передбачають реалістичні та вимірювані результати;
  • мають раціональні бюджети та демонструють ефективність витрачання коштів;
  • залучають власні ресурси не менш як 10% від загальної вартості проекту;
  • пропонують інноваційні методи розв’язання проблеми.

Хто може подавати заявки

Заявки приймаються від неприбуткових громадських організацій та благодійних фондів, які розробили свої проекти відповідно до тематики та пріоритетів конкурсу. Ініціативні групи громадян мають реалізовувати проекти у партнерстві з офіційно зареєстрованими громадськими організаціями або благодійними фондами, які будуть формальними отримувачами грантових коштів і відповідають за їх використання.

Скільки грошей виділяється на проекти

Загальний бюджет конкурсу складає 336 тис грн. За результатами конкурсу будуть профінансовані від 12 до 24 проектів із бюджетами від 14 до 28 тис грн.

До якого часу можна подати заявку

Заявки приймають до 17 липня поточного року включно. Конкурсна комісія оголосить про результати конкурсу до 24 липня 2017 року. Реалізація проектів має здійснюватися в період з 01 серпня 2017 року до 15 листопада 2017 року включно. Аплікаційна форма заявки доступна за посиланням. Форма бюджету в форматі Excel доступна за посиланням.

Більше інформації про умови конкурсу можна знайти за посиланням.

Share
Написати коментар
loading...