Реклама

У столиці відбувся Global Cybersecurity Summit 2017

Більше сотні фахівців та експертів світового рівня в галузі кібербезпеки і захисту інформації зібралися у столиці України, щоб обговорити нагальні ефективні способи і інструменти протистояння кіберзагрозам
Čytaty latynkoju
У столиці відбувся Global Cybersecurity Summit 2017
  1. Головна
  2. Новини
  3. У столиці відбувся Global Cybersecurity Summit 2017
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Більше сотні фахівців та експертів світового рівня в галузі кібербезпеки і захисту інформації зібралися у столиці України, щоб обговорити нагальні ефективні способи і інструменти протистояння кіберзагрозам

14-15 червня у Києві проходить Global Cybersecurity Summit 2017 (#GCS17), який зібрав більше сотні фахівців та експертів світового рівня в галузі кібербезпеки і захисту інформації. Наразі опубліковано декілька тез сьогоднішніх спікерів саміту, тому пропонуємо вам з ними ознайомитися, щоб бути в курсі того, що відбувається на часі в кіберпросторі.

Ентоні Блінкен — про ризики кіберзагроз для демократичного суспільства

Екс-заступник Держсекретаря США занепокоєний втручанням в процес виборів Президента США. Він вважає, що це спроба нав’язати світу небезпечну думку про те, що демократичні інститути недосконалі. Подібні атаки — це удар не тільки по свободі слова, а й системам безпеки і зберігання даних.

Це атака на наші цінності і спосіб життя, підвалини демократичного суспільства. Лише одна новина — дезінформація хакерів про те, щоб в результаті удару по Білому Дому постраждав Президент Обама — провалила фондовий ринок на $136 млрд.



Блінкен переконаний, що наразі основне завдання — знайти ефективні способи і інструменти протистояння таким кіберзагрозам.

Марі Йованович про українських кіберекспертів

Посол США в Україні згадала, як у 2015 році українська енергетична система вперше піддалася кібератакам. Наші фахівці винесли з цього урок, а енергосистема змогла витримати і успішно «відбити» аналогічну атаку у 2016.

США висловлюють вдячність українським експертам з кібербезпеки за можливість обміну інформацією про загрози, які допомогли Америці відбити аналогічні атаки вже проти наших державних і урядових установ.

Майкл Оуенс про методи кібератак

Керівник Глобальної кіберпрограми в компанії EY (Ernst&Young) переконаний, що кібербезпеці необхідний новий погляд і методи боротьби, адже соціотехніки змушують людей власноруч віддавати зловмисникам «ключ від квартири». І, що важливо, вони ніколи не залишають слідів свого перебування там.

Почути виступи інших спікерів можна за допомогою онлайн-стріму. Також за новинами проходження Global Cybersecurity Summit 2017 можна слідкувати на сторінці у Facebook.

Share
Написати коментар
loading...