Реклама

IV Kyiv Mini Maker Faire відбудеться на ВДНГ 20-21 травня

Свято винахідників, новаторів і експериментаторів для всієї родини на цей раз відбуватиметься одразу в 1-му і 3-му павільонах. Незвичайні люди, які створюють нове, змінюють світ, шукають нові рішення – будуть зібрані в одному місці
Čytaty latynkoju
IV Kyiv Mini Maker Faire відбудеться на ВДНГ 20-21 травня
  1. Головна
  2. Новини
  3. IV Kyiv Mini Maker Faire відбудеться на ВДНГ 20-21 травня
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Свято винахідників, новаторів і експериментаторів для всієї родини на цей раз відбуватиметься одразу в 1-му і 3-му павільонах. Незвичайні люди, які створюють нове, змінюють світ, шукають нові рішення – будуть зібрані в одному місці

20 – 21 травня, ВДНГ приймає в себе четверту Kyiv Mini Maker Fairе. Maker Faire — це міжнародний рух родом з Каліфорнії,  мікс науки, IT, ремесел, мистецтва, зустріч технічних ентузіастів будь-якого віку, крафтерів, хоббістів, інженерів, наукових клубів, авторів, художників, вчителів та студентів. Тих, хто робить це заради задоволення, а також тих, для кого мейкерство стало справою всього життя.

Для кого цей фестиваль?

Для всіх, хто прагне створювати. Для мейкера неважливий вік, чи професія, стать, чи рівень освіти. Завжди можна створити щось нове. Навіть вчені, що створюють космічні кораблі, починають свій шлях з маленького першого кроку.

10 речей, які не можна пропустити:

  • Хендзону за підтримки Bosch: одночасно 100 місць для пайки, робот з деревом, клейовими пістолетами, мультитулами, дрелями та фрезерами. Спробувута власноруч можна буде абсолютно все.
  • Шоу Дронів. Етап всеукраїнського чемпіонату з дрон рейсингу відбудеться на полі для конкуру. Для всіх бажаючих будуть працювати майстер-класи по керуванню дронами.
  • Nerdy Derby — вперше в Києві буде працювати траса для самих веселих перегонів в світі: на машинках, які ви самі зробите на місці.
  • Дискусійна панель про те, як створити мейкерспейс за підтримки Visegrad. Участь приймуть представники незлежних мейкерспейсів, мейкерспейсів IT компаній, шкіл, університетів, з України, Чехії, Словакії, Угорщини, Польші та Британії.
  • Hardware Talk (неділя о 15:00). Дискусія за участі успішних хардвардних стартапів, на тему «Як працювати з міжнародним ринком».
  • Fashion Technologies (як пошити футболку, як нанести на принт, з чого почати).
  • Iot зону за підтримки IoT хаба.
  • Інженерну зону від Diacom.
  • Зону креативних експериментів від Ранок Креатив.
  • 200 мейкерів, серед яких стартапи, робошколи, агропроекти, майстри, проекти дітей.

За підтримки Вишеградського фонду в рамках події відбудеться Eastern Europe Maker Space MeetUp. Гостей чекають хендозони від мейкерспейсів з України, Чехії, Словакії, Угорщіни, Польші та Британії.

Окрім того, в гості завітає проект Birth of Star, розроблений Михайлом Обрізковим в лондонському мейкерспейсі Machines Room.

Кому будуть корисні лекції в рамках фестивалю

Програма лекцій на травневому Maker Faire створена, щоб допомогти всім зрозуміти як створити та запустити свій власний проект, та вийти на такі міжнародні маркетплейси, як Amazon и Etsy. Як такі проекти змінють життя, які спеціалісти потрібні в стартапах, та чому майбутне сааме за мейкерами. Дитяча зона розрахована на дітей від 6 років, але й тим хто молодше, буде цікаво.

Де можна дізнатися розклад подій

З ким можна з’ясувати деталі

Контактна особа: Світлана Бовкун, +380672427856,
[email protected]

Share
Написати коментар
loading...