Реклама

Клієнтам WOG пропонують сплачувати за пальне за допомогою смартфону

Мобільний додаток дозволяє обрати заправку, номер колонки, вид пального, кількість літрів — і розрахуватися за все це лише одним кліком.
Čytaty latynkoju
Клієнтам WOG пропонують сплачувати за пальне за допомогою смартфону
  1. Головна
  2. Новини
  3. Клієнтам WOG пропонують сплачувати за пальне за допомогою смартфону
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Мобільний додаток дозволяє обрати заправку, номер колонки, вид пального, кількість літрів — і розрахуватися за все це лише одним кліком.

Клієнти мережі АЗК WOG отримали змогу сплачувати за пальне за допомогою смартфону. Не потрібно навіть йти до каси чи виходити з машини, оскільки для цього можна використати мобільний додаток WOG PRIDE.

Як працює цифровий гаманець WOG

Завдяки впровадженню партнерства між  АЗК WOG, компанією Mastercard, Ощадбанком та iPay.ua вдалося спростити процедуру оплати на заправках. Необхідно лише встановити додаток WOG PRIDE і авторизуватись у ньому. В програмі можна обрати заправку, номер колонки, вид пального, кількість літрів, а потім потрібно натиснути кнопку вибору типу оплати.

Варто зауважити, що ситстема MasterPass відповідає за безпечне збереження даних всіх банківських карток, а розрахунок ведеться без потреби постійного введення реквізитів. Електронний гаманець працює у 34 країнах світу, а в Україні він став доступним у липні 2016 року. Якщо ви вже були авторизовані у MasterPass, тоді додаток автоматично зчитає дані. Реєстрацію можна пройти безпосередньо у WOG PRIDE.

Впровадження технології MasterPass для нашого партнера WOG стало першим кроком у реалізації стратегії iPay.ua зробити платежі швидкими та безпечними

Антон Косторніченко, комерційний директор iPay.ua

З якими картками працює MasterPass

Оплачувати пальне в мобільному додатку можна карткою будь-якого українського банку. Еквайром платежів у проекті виступає Ощадбанк. Також можна розраховуватись не лише за допомогою картки, а й завдяки мобільному платіжному додатку «Ощад PAY».

«Стратегія WOG — зберігати позиції лідерства в інноваціях та невпинно вдосконалюватися. Переконані, що наші клієнти дадуть гідну оцінку нововведенням компанії, адже “до доброго швидко звикаєш”, як каже народна приказка», — Сергій Корецький, генеральний директор мережі АЗК WOG.

Оновлений додаток уже доступний для клієнтів мережі, ним можна скористатися на всіх автозаправних комплексах WOG.

Share
Написати коментар
loading...