Реклама

HeartIn — новий український ґаджет на Kickstarter

$15 тис — стільки хочуть зібрати творці нового фітнес-ґаджету на найвідомішій платформі колективного фінансування. Чи вдасться їм це, покаже час — а ми розберемося, що ж вмітиме нова розробка і як допоможе тим, хто «тягає залізо» в залі
Čytaty latynkoju
HeartIn — новий український ґаджет на Kickstarter
  1. Головна
  2. Техно
  3. HeartIn — новий український ґаджет на Kickstarter
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
$15 тис — стільки хочуть зібрати творці нового фітнес-ґаджету на найвідомішій платформі колективного фінансування. Чи вдасться їм це, покаже час — а ми розберемося, що ж вмітиме нова розробка і як допоможе тим, хто «тягає залізо» в залі

Якщо ви ходите на силові тренування, то точно стикалися із проблемою «перепрацьовувань» зі штангою чи на силових тренажерах. Команда винахідників з України збирається вирішити цей недолік за рахунок фахового контролю за рівнем навантажень та пульсу спортсмена-аматора.

В чому особливість футболки HeartIn

Якщо всі вже звикли до пульсометрів, фітнес-трекерів чи смарт-годинників із функцією контролю за рівнем серцевого ритму, то тут йдеться про спортивну чоловічу футболку чи жіночий топ-бра для тренувань. Вони дозволяють відстежувати низку показників під час тривалих навантажень у залі. Автори проекту твердять, що їх надихнули спостереження за фаховими атлетами та бажання надати можливість професійного моніторингу тим, хто тренується задля підтримки гарної фізичної форми у залі самотужки. Адже саме у аматорів найчастіше виникають травми м’язів чи порушення серцевого ритму внаслідок надмірних навантажень.

Футболка за допомогою вмонтованих сенсорів надсилає показники щодо діяльності серця у стані спокої та під час силового навантаження. Під’єднуючи до сенсорів спеціальний трекер-кліпсу, можна з клінічною точністю визначити, рівень і частоту скорочень. Яактично — зняти показники електрокардіограми під час тренування. При цьому не треба закріпляти на собі біометричних поясів, модулів, масок чи інших пристроїв, які заважають та відволікають від сталого тренування.

Чи не схоже це на «смарт-трекер у футболці»

Розробники переконують, що HeartIn не буде дублювати існуючі фітнес-трекери чи смарт-годинники із функцією відстежування серцевого ритму. За їхніми словами, прилад, котрим вони комплектують футболки та спортивні бюстгальтери, набагато точніший і простіший у використанні. Він також дає доступ до цілої низки показників, а не лише до частоти серцевих скорочень, як це роблять стандартні фітнес-браслети чи навіть нагрудні датчики спортивних годинників під час тренувань. А ще — на відміну від трекерів — футболку можна прати.

Мобільність моніторингу

Для HeartIn автори ідеї створюють спеціальний окремий додаток, котрий забезпечить різнобічний контроль за показниками. У ньому також є ведення історії тренувань та кастомізацію показань, які збирають сенсори футболки.

Скільки це буде коштувати

Комплект коштуватиме від $179 (за 1 футболку чи бра для «ранніх пташок», котрі підтримають винахід на старті кампанії) до $8950 (за набір із 50 футболок для чоловіків чи спортивних топів для жінок та 50 трекерів). Підтримати винахідників та замовити собі розумну футболку чи топ можна за посиланням на платформі Kickstarter. Володарі розумних футболок мають отримати їх у листопаді 2017 року.

Share
Написати коментар
loading...