Реклама

Журналістів-фрілансерів запрошують у Київ на тренінг з цифрової безпеки

Останній термін подання заявок на тренінг — 9 травня 2017 року
Čytaty latynkoju
Журналістів-фрілансерів запрошують у Київ на тренінг з цифрової безпеки
  1. Головна
  2. Новини
  3. Журналістів-фрілансерів запрошують у Київ на тренінг з цифрової безпеки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Останній термін подання заявок на тренінг — 9 травня 2017 року

Хакери, віруси, загрози, фішинґ та спам — всі ці речі, явища та люди перешкоджають нормальній адекватній роботі сучасних журналістів. Як запобігти проблемам та ризикам, пов’язаним із цифровою безпекою? Хто й навіщо може заволодіти вашими даними? Які головні виклики із цифровою грамотністю пов’язані? Нові можливості для розвитку журналістів пропонують своїм колегам із регіонів київські ментори. Інститут масової інформації оголосив набір на тренінг для журналістів-фрілансерів з безпеки, стресостійкості та відповідальної журналістики. Захід відбудеться в Києві 7-11 червня. На часі дізнатися, кого та навіщо кличуть у Київ.

Хто може стати учасником тренінгу

Заявки для участі у тренінгу щодо питань цифрової безпеки приймаються від фрілансерів, які мають українське громадянство та проживають в Україні. Для участі всі потенційні учасники мають перебувати у Києві протягом всього тренінгу. Витрати на квитки, проживання та харчування учасників відшкодовують організатори курсу, сказано в оголошенні про захід.

Що чекає на учасників заходу

В анонсі від Інституту масової інформації йдеться про те, що навчання проводитимуть українські та іноземні тренери із медіакомунікацій. Проект реалізується за підтримки Фонду демократії Організації Об’єднаних Націй, у партнерстві з британським фондом Rory Peck Trust. Учасники програми курсу отримають знання з цифрової безпеки, особистої і психологічної безпеки та відповідальної журналістики. Подати заявку на участь можна вже сьогодні за наведеним посиланням.

Share
Написати коментар
loading...