Реклама

40 за 2 млрд — головне про закупівлю київських трамваїв

Тендер на закупівлю швидкісних низькопідлогових трамваїв у столиці триватиме до кінця травня 2017 року
Čytaty latynkoju
40 за 2 млрд — головне про закупівлю київських трамваїв
  1. Головна
  2. Новини
  3. 40 за 2 млрд — головне про закупівлю київських трамваїв
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Тендер на закупівлю швидкісних низькопідлогових трамваїв у столиці триватиме до кінця травня 2017 року

Новий транспортний тендер оголошено в українській столиці. Цього разу він матиме антикорупційну складову. 40 трамваїв із низькою підлогою вартістю близько 1,946 млрд грн планує закупити комунальне підприємство «Київпастранс», котре опікується пасажирськими перевезеннями на трамвайних маршрутках в столиці України. Наразі оголошено тендер на платформі ProZorro, який триватиме до кінця травня 2017 року. На часі дізнатися подробиці про новий громадський транспорт для Києва.

Особливості закупівлі нових вагонів

До 29 травня 2017 року учасники тендеру мають подати заявку на участь. Основна вимога до учасників тендеру полягає у наданні договору поставки трамвайних вагонів за період 2014-2016 років. Також запропоновані низькопідлогові трамваї повинні бути виготовленими у 2017-му, мати не менше трьох секцій та 60 сидячих місць. У вагоні має бути місце для пасажирів на візках. Крок зниження ціни складає 1% від запропонованої вартості. Аукціон планують провести 4 червня 2017-го. За його результатами буде визначено постачальника вагонів для маршрутів у столиці України.

В жовтні 2016-го комунальне підприємство «Київпастранс» планувало закупити сім 30-метрових трамваїв з низьким рівнем підлоги у львівського СП «Електронтранс» на суму 183,75 млн грн. Закупівля була оскаржена в суді, тому лише 2 таких трамваї наразі рухаються вулицями Києва. Ще раніше швидкісні трамвайні вагони закуповували у компанії «Татра-Південь». Тепер сподіваються знайти нового постачальника трамвайних вагонів.

Share
Написати коментар
loading...