Реклама

Amazon представила помічника для модників і модниць

Окрім здатності порадити вам доречний імідж, новітній гаджет від Amazon також уміє повідомляти список завдань на день та вирішувати питання із замовленням товарів чи послуг
Čytaty latynkoju
Amazon представила помічника для модників і модниць
  1. Головна
  2. Новини
  3. Amazon представила помічника для модників і модниць
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Окрім здатності порадити вам доречний імідж, новітній гаджет від Amazon також уміє повідомляти список завдань на день та вирішувати питання із замовленням товарів чи послуг

Поки що пристрій не призначений для широкого продажу: усі бажаючі можуть залишити заявку на сайті Amazon. Представники компанії згодом оберуть перших майбутніх власників, котрим буде запропоновано купівлю ґаджета за ціною у $199,99.

Що таке Amazon Echo

За своєю суттю новий ґаджет від Amazon являє собою вертикальну камеру із вбудованими мікрофоном та динаміками, а також підключеними до неї технологіями штучного інтелекту. Новинка під назвою Amazon Echo look робить панорамні знімки чи короткі відеозаписи з кутом огляду у 360 градусів, розмиваючи фон і залишаючи лише зображення господаря у обраних речах.

Сервіс Style Check, котрий підключений до цього віртуального помічника. Він користується технологіями машинного навчання і алгоритмами формування візуальних образів (так званих «лукбуків»), аби обрати найбільш вдале поєднання предметів гардеробу та кольорів. Окрім рекомендації від штучного інтелекту, можна також запитати поради у друзів чи інших інтернет-користувачів, запропонувавши їм оцінити ваш «лукбук».

Що таке «машинне навчання» і як воно впливає на якість модних образів

Алгоритм внаслідок «спілкування» із людиною складає все нові й нові шаблони та сценарії стосовно вашого зовнішнього вигляду . Він також користується сформованими підказками та порадами від модних стилістів та фахівців з пошиву одягу. Збільшення кількості отриманих відгуків та інтенсивності використання Echo look дає змогу йому стати «розумнішим». А ваші «лукбуки» залишатимуться актуальними і відповідатимуть модним трендам.

Що ще вмітиме новий пристрій

Компанія заявляє, що Echo look буде повністю інтегрованим із голосовим помічником Alexa. Тож крім порад для модників, можна також «попрохати» ґаджет почитати вам вголос новини, запустити аудіокнигу, виставити голосові сповіщення та нагадування, налаштувати ваш щоденний будильник, отримувати голосові попередження про затори на дорогах чи погіршення погоди. В перспективі передбачено контроль за іншими пристроями розумного будинку, програвання музики з хмарних сервісів та інші опції. Найголовніша «фішка» розробки — можливість голосового замовлення товарів із інтернет-магазинів чи кафе, перевірка щоденних маршрутів громадського транспорту та керування календарем і списком зустрічей. Автори розробки твердять, що чим більше використовувати пристрій, тим розумнішим та релевантнішим він ставатиме.

Share
Написати коментар
loading...