Реклама

Киян запрошують на розмову про науково-популярні видання

Книгарня «Є» та науково-популярний журнал «Куншт» запрошують на презентацію нового 6-го випуску журналу, яка відбудеться 29 квітня. Початок – о 18:00
Čytaty latynkoju
Киян запрошують на розмову про науково-популярні видання
  1. Головна
  2. Новини
  3. Киян запрошують на розмову про науково-популярні видання
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Книгарня «Є» та науково-популярний журнал «Куншт» запрошують на презентацію нового 6-го випуску журналу, яка відбудеться 29 квітня. Початок – о 18:00

Наприкінці квітня мешканці та гості Києва зможуть поспілкуватися із авторами та видавцями журналу «Куншт» у столичній книгарні «Є». Зважаючи на те, що науково-популярні видання в Україні виходять не так часто, ця подія може привабити шанувальників сучасної науки.

Що таке «Куншт»

Це — український науково-популярний журнал, який пояснює складні речі просто. В кожному випуску більше 100 сторінок авторських матеріалів, репортажів, колонок. Усі написані авторською командою матеріали розкривають складні, але цікаві теми науки та технологій, тренди майбутнього та секрети минулого. Команда журналу співпрацює з низкою художників та фотографів для того, щоби видання приносило не тільки інтелектуальне, а й естетичне задоволення. Українська аудиторія має небагато подібних видань після закриття локальної версії National Geographic.

Про що йтиметься під час заходу

У ході презентації присутні зможуть першими погортати свіжий випуск, почути історії про роботу над журналом, а також подискутувати з командою журналу про важливість науково-популярних онлайн- та паперових видань для України. До дискусії долучаться вчені та художники, автори та авторки, редактори та коректори. На зустрічі будуть присутні всі ті, хто створюють науково-популярні видання.

Де це все відбуватиметься

У Києві місце заходу слід шукати за адресою: вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота». Вхід на подію вільний. Читайте також розмову із авторамиКоманда «Куншт»: «Прагнемо довести, що наука стосується кожного» журналу. У ній вони розповідають про основні напрямки своєї роботи та про те, чому варто популяризувати українську науку та світові досягнення.

Share
Написати коментар
loading...